Klara Bohréns chock efter Bonde söker fru-Oscars val

Klara Bohrén får lämna Oscar Fjärrstad i Bonde söker fru 2019
Klara Bohrén kände att hon och getbonden Oscar Fjärrstad hade kemi – men bara timmar senare fick hon beskedet om att hon var tvungen att lämna hans gård.
Nu berättar hon om chocken och känslorna efteråt.
– Jag mådde dåligt ett tag efter, några dagar gick jag inte till jobbet heller, säger hon i Bönder berättar allt.
Annons

Årets säsong av Bonde söker fru har omgärdats av känslor och stora beslut. Programmet har redan skakats av flera avhopp – både brevskrivare och bönder – som valt att lämna inspelningarna. Men samtidigt finns det de som verkligen inte är beredda på att åka hem, en av dem är Klara Bohrén som i kvällens program bryter ihop när bonden Oscar Fjärrstad ger henne beskedet att hon måste lämna gården.

Annons

TV4-tittarna får se hur Klara bryter ihop när hon får höra att hon måste åka hem, hon hade inte en aning om att Oscar skulle välja bort henne.

Annons

– Det kändes som att han gav mig signaler idag när vi pratade, jag vet inte varför jag fick åka hem, säger hon med tårfyllda ögon under programmet.

Klara Bohrén om Oscars samtal med henne

I TV4 Play-programmet Bönderna berättar allt gästar Klara Bohrén programledaren Linda Lindorff och talar ut om chocken som lamslog henne under inspelningen.

– Jag tyckte att jag hade fått bra signaler från Oscar och vi fick ju lite tid lite innan valet att prata, och då kändes det på sättet han pratade med mig på som att jag inte behövde oroa mig, som att jag kunde slappna av, säger Klara.

Annons

Före valet kände hon pirr i kroppen och kemi med Oscar. Tanken att hon skulle behöva packa ihop sina saker fanns inte med i beräkningarna.

– Det var en känsla jag fick, det kändes som att vi passade jättebra ihop, vi skrattade ihop och vi pratade lätt. Vi tyckte om att göra samma grejer, mycket sånt. Det som jag blev så chockad av, nu när jag tänkt på det, det måste ha varit jag som tolkat det fel, säger hon.

”Grät hela vägen hem”

Upplevelserna och sorgen lamslog Klara helt efteråt, och det påverkade henne under en längre tid även på hemmaplan.

Annons

– Jag grät ju hela vägen hem när jag satt på tåget. Jag mådde dåligt ett tag efter, några dagar gick jag inte till jobbet heller, säger hon.

Nu säger Klara Bohrén att hon landat i allt och mår bra, men programledaren Linda Lindorff är ändå uppenbart berörd av Klaras känslor och ord.

– Väldigt roligt att du ändå kan gå starkare ur det här för det var hemskt jobbigt att se dig så ledsen. Det vill man ju inte, man vill att alla ska bli kära och glada, säger hon.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…