Kim Lilja om pappa Thomas oväntade kärlekssuccé efter Idol

Kim Liljas pappa thomas lilja i idol
Kim Liljas pappa Thomas Lilja gjorde succé i Idol för några veckor sedan.
Nu berättar sonen om hur hans pappa fått motta sms från okända kvinnor från hela landet.
– Han ringde till mig och sa ”fan, jag har 50 meddelanden på telefonen.”
Annons

Idol 2019 är i full gång och det är nu endast åtta idoler kvar i kampen om att vinna segern i Globen senare i år. I den tredje fredagsfinalen var temat genombrottshits och Kim Lilja, 25, sjöng låten My hero med Foo Fighters. Mitt under direktsändningen överraskade han sin pappa med att tillägna låten till honom.

Annons

– Jag vill hylla min pappa. Han har gjort så mycket för mig, han har lärt mig hur man ska vara, sa Kim Lilja till Hänt då.

– Han har ingen aning om att jag kommer ställa mig där och köra den för honom. Jag kommer ju stå precis framför honom och sjunga på podiet. Det ska bli så mäktigt.

Kim Liljas pappa i tårar efter händelsen i Idol

Pappan satt i publiken som vanligt och blev rejält chockad när överraskningen ägde rum. Med tårar i ögonen såg han sin son riva av ett riktigt rockigt nummer. I Idol extra efteråt berättade han om känslorna.

– Jag bröt ihop där ett tag. Jag stålsatte mig och hörde knappt vad han sjöng för jag koncentrerade mig och tänkte ”jag vill inte gråta i tv”.

Programledaren Pär Lernström, 39, blev märkbart förtjust i Kims pappa Thomas, men han var inte den enda. Nu berättar Kim Lilja om hur hans pappa blev fullkomligt kärleksbombad efter att han syntes i Idol.

– Han ringde till mig och sa ”fan, jag har 50 meddelanden på telefonen. Jag trodde först att det hade hänt dig något, så öppnade jag, så var det bara massa som skrev att jag var fin på tv”, berättar Kim.

Thomas Lilja avslöjar sin relationsstatus

Thomas hade ingen aning om vilka avsändarna var, utan det var för honom helt okända kvinnor från hela landet som helt enkelt hade letat upp hans uppgifter och sedan hörde av sig. Men den stora frågan som alla undrar nu är ju om pappa Thomas är singel?

– Nej, han har en sambo. De har hus ihop, de har en dotter ihop. Så pappa är inte singel, meddelar Kim.

Men tycker han det är lite roligt med uppmärksamheten då?

– Jag tror han mest blir generad. 

Får vi se honom något mer i Idol extra?

– Om Pär får bestämma så skulle han nog vara med varje gång, säger Kim och skrattar.

Idol sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…