Khloé Kardashian och Tristan vägrade prata på dotterns kalas

Khloé Kardashian och Tristan Thompson med dottern True
Khloé Kardashian och Tristan Thompson såg ut att ha återförenats på dottern Trues födelsedag. Nu uppger källor att stämningen mellan det forna paret var iskall.
Annons

Khloé Kardashians, 34, och Tristan Thompsons, 28, dotter, True, fyllde nyligen ett år. På plats för att fira henne var båda föräldrarna, trots att de nyligen valt att gå skilda vägar.

Strax innan Trues födelse uppdagades det att Tristan Thompson varit otrogen mot den då höggravida Khloé Kardashian. Hon tog tillbaka honom och de kunde påbörja familjelivet ihop. Men så i början av året kom nästa skandal. Tristan Thompson ska nämligen ha varit otrogen igen – den här gången med 21-åriga Jordyn Woods. Innan skandalen var Jordyn en nära vän till familjen Kardashian och bästa vän med den yngsta systern Kylie Jenner, 21.

Annons
Annons

Det blev droppen som fick bägaren att rinna över och efter två år tillsammans gjorde Khloé Kardashian slut med Tristan Thompson.

Tristan Thompson fick inte träffa dottern True

Enligt uppgifter till nöjessajten Radar online ville Khloé Kardashian då inte ha Tristan Thompson i närheten av sitt barn.

Annons

– Khloé försöker förhindra Tristan från att träffa True och det börjar göra honom riktigt förbannad, berättade en nära källa nyligen och fortsatte:

– Han är hennes pappa och är vansinnig på att hon försöker att använda True som en spelpjäs i henne spel! Tristan förstår vad han gjorde för fel, men han känner bara att det är riktigt orättvist av Khloé att försöka sätta True i kläm.

Khloé Kardashians vändning

Och det verkar som att han till slut fått sin vilja igenom. När True fyllde ett år var de båda alltså på plats för att fira henne med pompa och ståt. Många höjde på ögonbrynen och undrade om det forna paret nu hade slutit fred. Nu avslöjar tidningen People att så inte är fallet. Istället pratade de knappt med varandra.

– Khloé och Tristan poserade ihop på några bilder tillsammans med True, men utöver det hade de väldigt lite interaktion med varandra, uppger en källa.

Tristan Thompson ska enbart ha varit där för att Khloé Kardashian ville att hennes dotter skulle få ha sin pappa med på sin födelsedag, något som ändå varit viktigt för henne.

– Khloé verkade lite nervös över att ha honom där, men det var aldrig någon fråga ens om han skulle vara där eller inte, säger källan.

Annons

FOTO: Youtube, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…