Katrin Zytomiserska försvarar beslutet med sonen: ”Pengar rullar in”

Katrin Zytomierska
Efter en ovanligt tung kväll som småbarnsmamma skulle Katrin Zytomierska lägga en slant under femårige sonen Rambos kudde då han tappat en tand. Men när det är ont om växel får man ta det som finns.
Annons

Katrin Zytomierska, 41, är inte bara entreprenör utan också trebarnsmamma. Med exet Bingo Rimér, 43, har hon sönerna Rambo, 5, och Ringo, 9. Hon har också tvåårige sonen Falke med exet Alexander Klingstedt, 39.

Annons

Som småbarnsmamma är livet inte alltid lätt och igår kväll tog barnen musten ur henne. I ett långt inlägg på Instagram berättar hon om händelserna.

En helvetes jävla skitkväll. Falke vägrade att somna han var så … jag vill skriva störd men jag fattar att vissa av er då uppfattar mig fel och ringer socialen så jag säger oresonlig. Han härmade mig när jag försökte natta honom jag höll på att bli galen. Till slut tog jag fram min telefon och sa: ”Gör vad du vill tills du somnar”. Svinsur var jag”, skriver Katrin Zytomierska och fortsätter:

Annons

Under hela tiden – 1,5 timme – kom Rambo in oavbrutet med sina gulliga små frågor. A men typ han kunde inte hitta hjärter fem i kortleken, toapappret var slut, var skulle han placera sin tand osv.

När barnen till slut hade somnat för kvällen återstod bara en sak: Rambo som tappat en tand skulle få en slant av tandfén – vilket fick bli en femhundralapp.

Ok ok jag avslutar kvällen med att lägga en femhunka under Rambos kudde. Asså helt på allvar give me som fucking slack jag har inget annat hemma och ligger det ingen peng för tanden kommer jag ha en så besviken femåring så det känns rimligare att få samtliga dagisföräldrar mot mig. Arga mejl, särskilda samtal Bring it on! Rambo får fem hundra spänn för sin tand”, skriver Katrin Zytomierska.

Annons

Hon fortsätter:

Mitt beslut att fatta känner jag. Och vet ni? Jag kan försvara det. Pengar rullar in det går bra nu…

Bingo vill också tappa tänder

Katrin Zytomierskas följare har dock inga problem med den generösa tandfén, tvärtom blir de sugna på att få ett besök själva.

Annons

Är du min tandfe också eller ..? För när jag tänker efter så har jag typ 4 för många”, skriver en följare.

Även Katrins ex Bingo Rimér dyker upp i kommentarsfältet och vill vara med.
Ändå värt för mig att rycka ett par gaddar innan helgen”, skriver han.

Jag säger att tandfen var full”, svarar Katrin Zytomierska.

Annons
View this post on Instagram

En helvetes jävla skitkväll. Falke vägrade att somna han var så… jag vill skriva störd men jag fattar att vissa av er då uppfattar mig fel och ringer socialen så jag säger oresonlig. Han härmade mig när jag försökte natta honom jag höll på att bli galen. Till slut tog jag fram min telefon och sa: ”Gör vad du vill tills du somnar”. Svinsur var jag. Under hela tiden – 1,5 timme – kom Rambo in oavbrutet med sina gulliga små frågor. A men typ han kunde inte hitta hjärter fem i kortleken, toapappret var slut, var skulle han placera sin tand osv. Halv tio sov de båda. Då ringde jag Magnus för att fråga om Ringo var på väg hem från DIF-matchen och det var han. Och här vänder min kväll humörsmässigt. Magnus säger ”Ringo gjorde en så jävla bra drive idag jag höll fan på att smälla av”. Han kunde lika gärna ha sagt nåt på kinesiska till mig. ”Aaaa fan va kul!”, svarar jag för jag känner mig som en okunnig tönt som inte fattar. Jag misstänker att han menar något med golfen. När Ringo kommer hem säger jag ”Älskling du får inte skvallra för Magnus men vad är att göra en bra drive?” Ringo skrattar så han kiknar. Han kan inte förstå hur jag inte kan veta VIKTIGA saker. Jag kan inga spelare i Arsenal jag vet varken vad en driver eller en järnsjua eller fan var det järnnia är… Min nioåring lär mig saker det är så sjukt. Sjukt kul! Han tycker jag är pinsam. Nu börjar det. Ok ok jag avslutar kvällen med att lägga en femhunka under Rambos kudde. Asså helt på allvar give me som fucking slack jag har inget annat hemma och ligger det ingen peng för tanden kommer jag ha en så besviken femåring så det känns rimligare att få samtliga dagisföräldrar mot mig. Arga mejl, särskilda samtal Bring it on! Rambo får fem hundra spänn för sin tand. Mitt beslut att fatta känner jag. Och vet ni? Jag kan försvara det. Pengar rullar in det går bra nu…

A post shared by Katrin Zytomierska (@katrinzytomierska) on

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…