Katrin Zytomierskas oro efter 6-åriga sonens ord

Katrin Zytomierskas oro efter sonens ord: ”Borde jag oroa mig?”
Av barn kan man få höra både det ena och det andra. Men när Katrin Zytomierska hörde sonen Rambos ord blev hon oerhört förvånad. ”Är han bäng i bollen?”, skriver hon på sin Instagram.
Annons

Entreprenören och tv-profilen Katrin Zytomierska, 41, delar flitigt med sig av sitt vardagsliv med sina tre barn: Ringo, 9, Rambo, 6, och Falke, 2, både på sociala medier och i sin podcast. Hon är ofta väldigt öppen med både det positiva och det negativa som händer i hennes liv.

Annons

I hennes senaste inlägg på Instagram berättar hon hur svårt det är att sitta med anställningsintervjuer och välja vem av alla sökande som ska bli hennes framtida assistent.

Annons

”Mitt liv, en dålig film just nu. Hatar ju folk som gnäller över ”mycket på jobbet” och det är inte mängden som tar kål på mig det är innehållet. Anställningsintervjuer gaaahhhh sitter som en jävla papegoja och rabblar ”Snickra ihop möbler?” ”Läsa tunga dokument?” ”Rodda med barn?” ”Plocka på ICA?” Guuuuud så fruktansvärt dränerande att välja en assistent. Så svårt! Och det är ju precis inte den här superstylade bruttan i kostym de möter. Jag är ett vrak. Och så skytteltrafik till Notarius publicus med alla dokument till Polen boooooring”, skriver hon i inlägget.

Men hennes påfrestande dag verkar inte ha tagit slut där. I inlägget skriver hon även om de otippade orden hon fick höra från sin son och hans vän när hon hämtade honom efter skolan.

Annons

”Så hämtade jag Rambo. Lovorden har inget slut han är ett mönsterbarn punkt slut. Så när den gulliga lilla mellanpojken står lutad mot min mage, jag mot dörrposten då vi tar emot frökens hyllningar kommer en bedårande liten flicka fram till mig. ”Är inte du död?”, säger hon. ”Rambo sa att du dog när du födde honom”. Jag ville svara ”Nä, jag lever, men Rambo käkar haschkakor till frukost”, men insåg sen att det måste vara Youtube. Rättare sagt, det var Ringo som sa. ”Han har väl sett nåt på youtube”. Vad Rambo sa? Att han hade skojat. Är han bäng i bollen lillkisen eller borde jag oroa mig?”, skriver Katrin Zytomierska.

Annons

Rambo hyllas i kommentarsfältet

Katrin Zytomierskas följare verkade gilla Rambos otippade ord då kommentarsfältet fylls av skratt och hyllningar till den lilla pojkens roliga uttalande.

”Haha barn är så roliga”, skriver en.

Annons

”Tack. Du fick mig att skratta idag. Barn alltså… ”Är inte du död?””.

”Hahhahah så stört!!”, skriver en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…