TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Ändringen i TV4:s direktsändning chockar Idol-deltagarna

21 sep, 2018 
Juryn chockar tittarna i Idol TV4
Idol 2018 är i full gång, och under kvällens sändning av programmet fick tittarna veta vilka deltagare som nu står klara inför den första fredagsfinalen nästa vecka. Men under sändningen passade juryn på att chocka både tittare och tävlande.
Annons

Under kvällen korades de deltagare som nu står klara för Idols första fredagsfinal nästa vecka. I veckan som varit har deltagarna tävlat i olika deltävlingar, och på scen i kväll stod de som tittarna valt att där ifrån rösta vidare i tävlingen.

Men som de tidigare säsongerna av programmet har juryn fyra stycken wildcard att dela ut till deltagare som inte lyckades charma tittarna hela vägen in i mål under veckan, men som juryn gärna vill behålla kvar i tävlingen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När juryn, bestående Nikki Amini, Kishti Tomita, Anders Bagge och Alexander Kronlund, delat ut alla sina fyra wildcard ser skaran deltagare som åkt ut ur tävlingen besvikna och ledsna ut.

Men då chockar juryn både tittarna och deltagarna med ett besked – de har valt att använda sig av ännu ett wildcard. Det femte wildcardet går till Sebastian Walldén, som chockat men direkt går upp på scen och bränner av sitt framträdande.

– Sjukt imponerande, säger programledaren Pär Lernström direkt efter Sebastians framträdande.

Nog är det mycket nerver inblandat när man plötsligt får stanna i tävlingen.

– Bra, och svettigt, svarar Sebastian när Pär Lernström frågar hur allt känns.

Förutom Sebastian så fick Amber Boss, Vanja Engström, Matice Kamara och Kadiatou Holm ett varsitt wildcard.

Men beskedet innebar också att 13 deltagare tog sig vidare till den första fredagsfinalen istället för 12.

FOTO: TV4

Annons