Julia Franzéns ord om relationen med Patrick Ekwall

Julia Franzéns ord om relationen med Patrick Ekwall
Kärleksryktena kring Julia Franzén har gått heta sedan hennes medverkan i Expedition Robinson. Nu berättar hon om verkliga relationen till journalisten Patrick Ekwall.
– Jag älskar honom, säger Julia till Hänt.
Annons

Julia Franzén, 29, blev en välkänd tv-profil genom sin medverkan i årets säsong av TV4:s äventyrsprogram Expedition Robinson. Sedan dess har kärleksryktena kring Julia gått heta och det har framför allt spekulerats en hel del kring henne och Kristove Rueda, 46.

Annons

Kristove och Julia kom nära varandra under tv-inspelningarna och många har funderat kring om de kanske kan ha varit mer än vänskap mellan dem båda.

– Jag älskar honom och han älskar mig, och det vet jag. Vi är verkligen supersupertajta och … Jag bara älskar att vara med honom och jag … Det var längesedan jag … Han ger mig så mycket energi och han lär mig så mycket och han är så klok. Jag älskar att vara med honom. Och jag är så glad att han finns, har Julia tidigare sagt till Hänt om sin relation med Kristove.

Annons

Julia Franzéns relation med Patrick Ekwall

Men när Hänt nu pratar med Julia finns det en annan man som tagit plats i hennes liv. Denna gången är det tv-profilen och journalisten Patrick Ekwall som har fångat hennes intresse.

Tillsammans spelar de in ett tv-program där olika svenska profiler delas in i lag för att tävla i bilkörning.

– Jag är inte så jäkla dålig på att köra bil faktiskt. Jag tror att de har satt mig i det här programmet för att jag ska vara sämst, och det är jag inte, säger Julia om den hemliga tv-inspelningen.

Men det allra bästa med det nya projektet verkar vara vänskapen med Patrick.

– Jag älskar verkligen Patrick. Vi har så himla kul tillsammans. Vi har träffats här i Stockholm och övat på att köra gokart och så. Vi kommer jättebra överens.

Annons

Hemliga kärleken

Men någon kärlek är det inte mellan henne och Patrick är det inte tal om. Däremot svarar Julia kryptiskt när Hänt frågar henne om det finns någon speciell i hennes liv.

– Det finns en kille som är ett ganska intressant ämne för mig. Han är en väldigt fin kille. Jag var hos ett medium en gång som sa att min framtida man kommer att ha spelat amerikansk fotboll, och det har han gjort.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…