Jonna Lundells sorg efter avskedet från dottern Lunabelle

Jonna, Jocke och Lunabelle Lundell
Jonna och Joakim Lundell befinner sig just nu i Lettland där de spelar in en spökjaktsvideo.
Nu berättar Youtube-profilen om saknaden efter dottern Lunabelle.
– Saknar min skatt så mycket, skriver hon på Instagram.
Annons

För strax över ett år sedan blev Youtube-paret Jonna Lundell, 25, och Joakim Lundell, 34, föräldrar för första gången. Lyckan var total eftersom makarna hade kämpat i flera år för att bli gravida.

Strax efter förlossningen avslöjade Jocke och Jonna att de bestämt sig för att ge dottern namnet Lunabelle. I framtiden hoppas paret på att få ännu ett barn, och Jonna Lundell ser gärna att det då blir en pojke.

Annons
Annons

Jag vill gärna ha båda könen, så vilket av de som kommer här näst spelar ingen roll, bara det kommer en pojke någon gång av de kommande barnen”, skrev Jonna på Instagram story i februari.

Jonna Lundells tankar om förskola

Eftersom både Jocke och Jonna jobbar med sociala medier är de hemma med Lunabelle väldigt mycket. När dottern ska börja gå på förskola är ännu oklart då detta är någonting som Jonna är väldigt orolig inför.

Annons

”Jag vill gärna det för motorikens skull då det är bra att hon är med folk i samma ålder och få leka och lära sig saker”, skrev Jonna Lundell på Instagram tidigare i år och fortsatte:

”MEN jag är LIVRÄDD att lägga ansvaret över mitt barn i någon annans händer, då jag inte kan vara där och skydda henne…”

Saknaden efter dottern Lunabelle under resan

Nu har makarna dock tvingats lämna ifrån sig dottern ändå. Detta med anledning av att de just nu befinner sig i Lettland för att spela in en spökjaktsvideo.

Istället är det Jonnas mamma, Lottie Lundell, som har hand om Lunabelle ett par dagar. På Lotties Instagram har man kunnat följa hennes äventyr tillsammans med barnbarnet. Trots att dottern har det bra med Lottie är det tufft för Jonna att vara utan henne, något hon berättar om i ett inlägg på sin Instagram story.

”Saknar min skatt så mycket. Men kul att följa med henne och mormor på instastory”, skriver Jonna Lundell.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Allis Nettréus/SvD/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…