Jonna Lundells ord efter Joakims oväntade köp: ”Läskig”

Joakim och Jonna Lundell
I veckans avsnitt av Familjen Lundell visar Joakim upp sitt senaste inköp.
Detta får hustrun Jonna att reagera starkt.
– Jag visste ju att Jonna skulle hata de här, säger Youtube-profilen.
Annons

I Dplays realityserie Familjen Lundell får tittarna följa Youtube-paret Jonna Lundell, 25, och Joakim Lundell, 33, i deras vardag tillsammans med dottern Lunabelle. Makarna är sällan blyga när det kommer till att bråka framför kamerorna och det händer titt som titt att de hamnar i luven på varandra.

Annons

För ett par veckor sedan blev Jonna Lundell rasande när Jocke visade upp sitt senaste miljonköp – nämligen en Lamborghini värd 2,3 miljoner kronor. Anledningen att hustrun reagerade så pass starkt är att Joakim vid tillfället inte hade ett körkort.

Annons

– Tänk om du kunde lägga lika mycket fokus på ditt körkort så att du faktiskt kan köra den där, sa en märkbart irriterad Jonna Lundell.

Joakim försvarade miljonköpet med att det ska motivera honom till att ta körkortet.

Jonna Lundells reaktion på Joakims senaste köp

I det senaste avsnittet av Familjen Lundell reagerar Jonna återigen på ett köp som maken har gjort. Den här gången är det dock inte summan som förbryllar henne – utan föremålet i sig.

– Det här är på riktigt de snyggaste tavlorna jag har sätt. Det är inte riktigt din stil, säger Joakim Lundell samtidigt som han bär in den nya inredningsdetaljen i hemmet.

Jonna sitter med dottern Lunabelle i knät när hon får se motivet på tavlan. Det är en svartklädd kvinna med ett dolt ansikte.

– Den är lite läskig. Jag gillar ju när det är lite gamla tavlor som man gör om men det känns som någon skräckfilm. Jag gillar allt förutom huvudet, säger Jonna Lundell.

Joakim Lundell visar sedan de resterande tavlorna. Även dessa föreställer personer med dolda ansikten.

– Det känns ju som att Lunabelle kommer att få mardrömmar, tillägger Jonna då.

Annons

Maken verkar inte vara speciellt chockad över att Jonna reagerar som hon gör.

– Jag visste ju att Jonna skulle hata de här. Alltså hon är så förutsägbar på det sättet. Så fort det är något som är lite häftigt, lite kaxigt så tycker hon ”det var otäckt, det var inte snyggt”, säger Joakim Lundell.

Familjen Lundell visas på Dplay varje måndag.

Annons

FOTO: Dplay

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…