Jonna Lundell sätter ner foten efter kritiken om dottern

Jonna Lundell ryter ifrån mot följarnas kritik om hur hon och Joakim uppfostrar dottern Lunabelle.
Jonna Lundell har fått nog av personer som vill lägga sig i sättet hon och Joakim Lundell uppfostrar dottern Lunabelle. Därför ryter hon nu ifrån i en ärlig video på Instagram story.
Annons

Den 28 oktober blev Youtube-stjärnorna Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 25, föräldrar för första gången när dottern Lunabelle kom till världen. Lyckan var total hos de nyblivna föräldrarna, som kämpat i flera år innan de blev gravida.

Sedan Lunabelle föddes har paret öppet visat upp livet som småbarnsföräldrar. Många har engagerat sig i deras liv, men också i deras sätt att uppfostra och ta hand om Lunabelle. Redan en vecka efter förlossningen fick Joakim och Jonna hantera motgångar då någon skickat in en orosanmälan gällande dottern till socialtjänsten – en orosanmälan som snabbt lades ner och som innehöll saker som inte stämde.

Annons
Annons

Joakim Lundell reagerade då starkt och gick ut på sin Instagram story för att förklara för sina följare att orosanmälan var falsk.

Annons

”För er som ej förstod bilden så har någon alltså gjort en falsk orosanmälan till socialtjänsten! Man ska alltid göra orosanmälan om barn verkligen far illa! Men att göra falska anmälningar är straffbart!”, skrev han på Instagram story.

Efter detta har paret flertalet gånger upplevt att de mötts av kritik för saker som rör dottern Lunabelle – och nu har Jonna Lundell fått nog. På Instagram story ryter hon ifrån och menar att andra måste sluta lägga sig i deras sätt att ta hand om dottern.

– Alltså varför tror folk att bara för att man får barn så är man helt dum i huvudet och inte kan någontint? Jag blir så jävla trött och jag stör ihjäl mig alltså. Jag får panik, säger Jonna Lundell.

Annons

Hon tillägger:

– Vi kan ta hand om vårt barn, jag lovar.

Jonnas svar efter följarnas oro

Jonna Lundell har tidigare bemött kritik från följare som varit oroliga för Lunabelle. Senast för ett par månader sedan när följarna hört av sig och menat att de blivit oroliga för att dottern skulle kvävas, eftersom hon matades med hela jordgubbar och bananskivor. Jonna Lundell besvarade då kritiken på Instagram story.

Annons

– Jag såg att det var folk som blev lite oroliga för att vi gav Lunabelle sådana där “pengar”, alltså hela jordgubbar och penga-form av själva bananen. Men alltså vi spelade in ett samarbete och la upp det fint på tallriken. Lunabelle gillar inte ens att äta mat, utan hon gillar liksom inte att ha någon annan konsistens än flytande i munnen, sa Jonna i storyn och fortsatte:

– Och vi har ju berättat det tidigare, men det kanske är folk som inte hänger med. Men det här är alltså… Vi la upp det för vi gjorde ett samarbete som släpps imorgon, så därför la vi upp det så och sen gillade hon att leka med maten, och känna och klämma får hon absolut göra. Så det är absolut ingen fara att hon kommer att kvävas eller sådär.

FOTO: TT/Fredrik Sandberg, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…