Jonna Lundell förd akut till sjukhus – efter svåra smärtorna

Jonna Lundell akut till sjukhus efter smärtor i magen.
Jonna Lundell har haft det tufft den senaste tiden. Nu skriver Joakim Lundell att hon är förd till sjukhus. ”Tyvärr är nu Jonna på akuten”, skriver han på Instagram.
Annons

Joakim Lundell, 33, och Jonna Lundell, 24, blev föräldrar för första gången i höstas. Graviditeten var inte lätt och Jonna Lundell fick flera gånger uppsöka läkare och sjukhus. I slutet av graviditeten drabbades hon av en förlossningspsykos, men som tur var gick förlossningen bra och den 28 oktober fick lilla Lunabelle se dagens ljus.

Förra veckan skrev Jonna Lundell på sin blogg om mystiska utslag hon hade fått över hela kroppen.

Annons

”Det är röda svullnader och det ser liksom lite rödblommigt ut på vissa ställen medan på andra ställen är det en svullen upphöjdnad som är röd och endel är vita. Det kliar som faaaan och där det är värst är under högra foten”, skrev hon.

Annons

Hon ville då inte uppsöka läkare, men visade på bild upp hur utslagen såg ut. Strax därefter uppdaterade hon bloggen igen med ett nytt inlägg och berättade då att det hade blivit värre.

”Nu har jag utslag överallt förutom i ansiktet men snart klättrar det väl upp där med. Det är på käkbenet och bakom öronen är det som högst upp nu”.

Hon fick till slut åka in till sjukhus där hon fick veta att hon led av nässelutslag, som antagligen berodde på stress. Hon fick medicin utskriven och trodde att det snart skulle bli bättre.

Joakim Lundell berättar om Jonnas smärtor

Nu har Joakim Lundell lagt ut ett inlägg på Instagram där man ser Jonna Lundell ligga i en sjukhussäng insvept i en filt.
”Tyvärr är nu Jonna på akuten och undersöks vad felet är. Du förtjänar inte detta, och det gör ont i mig att efter allt du och vi tillsammans behövt utstå ska behöva genomlida detta istället för att fira din 25 års dag”.
Han berättar att det har varit det ena bakslaget efter det andra den senaste tiden. Jonnas farfar gick nyligen bort, utslagen kom och under natten fick Jonna Lundell så svåra smärtor att hon inte ens kunde stå upp. Han avslutar inlägget med att hylla sin sjuka hustru.
Annons

”Jag älskar dig mer än ord kan förklara och lovar dig att finnas vid din sida genom hela livet!”.

Vi skickar alla styrkekramar vi har till både Jonna och Joakim Lundell!

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…