Jon Henriks skarpa ord efter utseendeförändringen

Jon Henrik Fjällgren
Jon Henrik Fjällgren är flitig på sociala medier och lägger ofta upp selfies från gymmet.
Nu har han tröttnat på alla negativa kommentarer han fått om sin kropp – och sätter ner foten.
”Det är riktigt riktigt löjligt om jag ska vara rakt på sak”, skriver han.
Annons

Artisten Jon Henrik Fjällgren, 32, har under våren synts i TV4:s musiktävling Stjärnornas stjärna. Där har sångaren fått ge sig på olika musikgenrer såsom opera och dansband.

Sin fritid tillbringar Jon Henrik ofta på gymet.

Annons

På Instagram visar han upp resultatet från sin träning – och hans följare är inte sena med att kommentera vad de tycker om detta. Det har bland annat dykt upp kommentarer om att han tränar för mycket och fått för mycket muskler.

Hela gänget i årets Stjärnornas stjärna: Nano, Jon Henrik Fjällgren, Amanda Winberg, Jessica Andersson, Petra Mede, Nicke Borg, Mapei, Elisa Lindström och David Lindgren.
Hela gänget i årets Stjärnornas stjärna: Nano, Jon Henrik Fjällgren, Amanda Winberg, Jessica Andersson, Petra Mede, Nicke Borg, Mapei, Elisa Lindström och David Lindgren.
Annons

Nu har Jon Henrik tröttnat på kritiken han då och då får kring sitt utseende. I ett inlägg på Instagram sätter han ser foten och förklara vad hans träning handlar om.

Såg att det kommat in en del kommentarer om hur jag ser ut igen å jag tycker faktiskt att det är riktigt riktigt löjligt om jag ska vara rakt på sak”, skriver Jon Henrik Fjällgren.

Han berättar också att han levt med psykisk ohälsa och att träningen varit honom till stor hjälp.

Tro mig människor, jag har varit mer tränad än detta i mina dagar och då var det motsatt det jag fick höra. Människor sade till mig och vänner gav mig feedback och förstod hur jäkla hårda stunder av ilska och sorg jag lade ner på gymet. Varje gympass för mig är en terapi och det är mitt sätt att ventilera hur jag mår och hur jag har vuxit upp.

Bodybuilding och boxning

I texten berättar sångaren att han varit boxare och varit på väg att ge sig in på bodybuilding. Då blev han hyllad för all tid han la ner på träningen. Han understryker också att de muskler han har på bilderna inte är något nytt – och det är inte heller det mest tränade han varit.

Annons

Visste ni om att under Talang 2014 så var jag mer tränad än det ni ser på bilden!? Ingen såg det på grund av att jag ofta bar folkdräkt”, skriver Jon Henrik Fjällgren.

Jon Henrik Fjällgren under Melodifestivalen 2019.
Jon Henrik Fjällgren under Melodifestivalen 2019.

Han uppmanar också sina följare att inte lägga sin energi på att kommentera andras kroppar på nätet.

Jag är en offentlig person och känd men det ger ingen mer rätt till att säga vad som helst”, skriver han.

FOTO: Jessica Gow/TT, Peter Wixtröm/TT, Carolina Byrmo/TT/Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…