Jon Henrik Fjällgrens avslöjande: Skriver bok om sitt liv

Jon Henrik Fjällgrens avslöjande: Skriver bok om sitt liv
Jon Henrik Fjällgren har setts i många olika tv-sammanhang.
Men nu berättar han om den stora vändningen i karriären.
”Det blir en oerhört spännande tid”, berättar han.
Annons

Jon Henrik Fjällgren, 32, har setts i flera tv-sammanhang. Han slog igenom när han 2014 medverkade i Talang, där han slutligen stod som vinnare. Efter det har tittarna sett honom tävla i både Melodifestivalen och Let’s dance – och nog har han briljerat även där. Även i Let’s dance kammade han hem vinsten, och de gånger han har medverkat i Melodifestivalen har han tagit sig hela vägen till finalen.

Annons

I slutet av sommaren kunde tittarna även se hon om tävla i Fångarna på fortet – något som slutade mindre lyckat. Hans medverkan fick ett dramatiskt slut efter att han ramlat på ett rullband och tvingats lämna programmet med en bruten fot.

Annons

– Det här var ju katastrof, sa han i programmet.

På sin Instagram delade artisten med sig av ett videoklipp där han berättade om vad som tittarna skulle få se i programmet:

Ikväll är det Fångarna på fortet som ni vet och där gick det gick ju inte så bra. Idag är det bättre, får lite ont ibland men det är väl sådant man får leva med när man är med på något sådant”, skrev Jon Henrik Fjällgren, han fortsatte:

”Det var riktigt roligt att vara med i alla fall. Jag hoppas att jag kommer att få göra det igen, utan att bryta någonting. Jag hoppas att ni får en jättebra tv-kväll ikväll, jag tror faktiskt att jag ska se på det själv”.

Skriver bok om sitt liv

Annons

Men nu sysslar han med ett annat spännande projekt, ett projekt som inte alls handlar om tv. Han delar nu med sig av den glada nyheten att han håller på att skriva en bok.

Nu är det dags att berätta! Mitt liv ska bli bok. Det blir en inre resa där framgång och motgång ska förmedlas. Med colombianskt blod i mina ådror och en själ som andas sameland och jojk, så har jag tillhört två ursprungsbefolkningar”, skriver han i ett inlägg på Instagram, han fortsätter:

Det blir en oerhört spännande tid, fylld med magi och starka känslor. Självklart kommer vi låta er följa med på resan!

Annons

FOTO: TT/Mattias Hansson, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…