John Lundviks nya bröllopsbesked med flickvännen Jotta Martidou

John Lundviks nya bröllopsbesked med flickvännen Jotta Martidou
När John Lundvik gästar Jenny Alversjö i Nyhetsmorgon i TV4 blir han utfrågad om sina bröllopsplaner.
Och Jenny Alversjö är inte sen med att pika artisten.
– Ja din sambo har tålamod..., konstaterar programledaren.
Annons

Det har varit ett minst sagt hektiskt år för artisten John Lundvik, 36. Efter att han tillsammans med gruppen The Mamas tog hem vinsten i Melodifestivalen 2019 med bidraget Too late for love fick han äran att representera Sverige i Eurovision song contest. Tävlingen visades sig bli mer spännande än många kunnat ana och när jurygruppens poäng var utdelade låg John Lundvik som solklar etta. Men när tittarna sagt sitt fick John och The Mamas nöja sig med en femteplats.

När John Lundvik gästar populära Nyhetsmorgon i TV4 under ledning av Jenny Alversjö, 45, berättar John själv om det fullspäckade året. Förutom det stora genomslaget i musikkarriären har John även hunnit med att sommarprata i Sommar i P1, göra den svenska rösten till Simba i filmen Lejonkungen och i dagarna är det dessutom premiär för Johns egna turné med stopp över hela Norden.

Håller familjelivet privat

John Lundvik bor tillsammans med sin sambo Jotta Martidou. Paret har två barn tillsammans, dottern Naomi, 4, och sonen Michael, 2. Till Hänt har John tidigare berättat att han valt att hålla sin familj utanför rampljuset.

Annons
Annons

– Det känns bättre i magen. Jag rör mig väldigt mycket i sociala kretsar och det är mycket media. Om mina barn vill vara en del av det får de bestämma det själva när de blir äldre, berättade John.

Även sambon Jotta lyser med sin frånvaro på artistens sociala medier.

— Min Instagram är ju mer en artistsida där jag förmedlar vem jag är som artist, vad jag gör och de släpp jag gör. Jag tycker det är ganska skönt att separera jobb och familjeliv, förklarade John vidare för Hänt.

Annons

John Lundviks bröllopsplaner med sambon

Too late for love-stjärnan är just nu aktuell med ny musik och när han gästar TV4:s Nyhetsmorgon bjuder han på två nya låtar – One Night in Bangkok och Say I do. Den sistnämnda får programledaren Jenny Alversjö att tänka på giftastankar och i intervjun ställer hon frågan rätt ut:

— Hur går det med bröllopet?

— Wow, där kom den! utbrister en chockad John Lundvik.

Artisten förklarar att hans egen mamma var med när låten Say I do höll på att skrivas.

Annons

— Hon var med i studion och på det där finkänsliga sättet som mammor gör säger hon ”är det inte dags att fria snart?”, berättar John och fortsätter förklara att han svarade ”lugn, mamma, lugn.”

Han berättar att låten handlar om ett frieri och hintar om att han själv inte vågat sig på ett frieri än. Jenny Alversjö är då inte sen med att ge artisten en pik:

— Ja, din kära sambo har tålamod helt enkelt, konstaterar Jenny.

— Ja precis, stämmer John själv in med ett leende på läpparna.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…