Joanna Eriksson slutar som Ica-Cindy – nu visar hon upp gravidlyckan

Joanna Eriksson har axlat rollen som Ica-Cindy sedan Cecilia Forss hoppade av.
Men i den senaste ICA-reklamen är det nu även dags att säga hej då till Joanna.
Och hennes anledning är ingen mindre än att hon väntar en liten bebis.

Berättelsen om Ica-Stig och hans Ica-butik har varit ett uppskattat inslag i svenska reklampauser de senaste 20 åren.

Det började med att Hans Mosesson, 76, gjorde succé med rollen som Ica-Stig. Efter det ersattes han av Loa Falkman, 73, och nu när även Loa valde att lägga av så var det ett stort intresse om vem som skulle bli hans efterträdare.

LÄS MER: Doktor Mikaels miljonvinst – se slutprset

I flera veckor gick svenska folket runt och gissade och tippade på vem den nya Ica-Stig kunde vara. Och efter flertalet ledtrådar i både reklamfilmer och ute på stan så stod det klart att det är Björn Kjellman, 57, och Suzanne Reuter, 68, som nu är nya Ica-Stig respektive Ica-Stina.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ica-Cindy säger upp sig

Cecilia Forss, 35, var Ica-Cindy i flera år, men sedan 2014 har Ica-Cindy istället spelats av Joanna Eriksson, 31.

Tillsammans med resten av Ica-gänget har man kunnat se att Joanna har levt sig in i rollen till fullo. Därför har hon nu för tiden blivit given i rollen som Ica-Cindy.

Men i den senaste reklamfilmen från ICA så kommer det in några skidåkare i butiken. Detta får Ica-Cindy att börja drömma om ett liv som är fyllt av skidåkning. En dröm som Ica-Stina nu verkar stödja till hundra procent.

– Men gör det då, jag bodde i alperna när jag var i din ålder. Man måste pröva sina vingar, det är bara att ge sig av liksom, säger Ica-Stina då.

Ica-Cindy

Ica-Cindy slutar.

Foto: Youtube

Därför slutar Joanna Eriksson som Ica-Cindy

Och uppmaningen från den nya butikschefen är något som Ica-Cindy nu tar på allra största allvar och hon säger upp sig på direkten. Det blir ett abrupt avslut och Ica-Stig kan inte förstå anledningen till den plötsliga uppsägningen.

Men även om karaktären Ica-Cindy ska bege sig ut på nya äventyr så är det på sätt och vis sanningen även för skådespelerskan. Fast för henne är det äventyret om att bli mamma som väntar!

Det är i ett inlägg på Instagram som Joanna nu avslöjar den glada nyheten.

”Allt har sin tid & nu är mitt sikte inställt mot nya projekt! Första anhalt och min nya ”arbetsgivare” kan ni skymta på den här bilden.”, skriver hon och syftar på det lilla livet inuti hennes mage.

”Vi verkar båda vara nöjda med den andres prestation så här långt & kommer överens mer än väl. I alla fall än så länge”, fortsätter hon.

För den som tittar extra noga på den senaste Ica-reklamen så kan man faktiskt se en gravidmage som gömmer sig under Ica-Cindys kläder.

FOTO: Youtube, Peter Gehrke

LÄS OCKSÅ: Tittarnas oväntade kritik efter avslöjandet av nya Ica-stig: ”Tvek”

LÄS OCKSÅ: Se första bilderna här – efter avslöjandet av nya Ica-Stig