Jessica Wahlgren om singellivet: "Jag bara gråter och gråter"

Vi är vi vana att se Jessica Wahlgren med ett stort leende på läpparna men livet efter skilsmässan har varit tufft: "Jag är också jätteliten, svag, ledsen, arg, kärlekskrank och jättetrött."

Det var i september 2012 som Linus Wahlgren, 40, och Jessica Wahlgren, 41, lämnade in en skilsmässoansökan vilket resulterade i en av kändis-Sveriges längsta skilsmässoprocesser. På grund av att paret missade att fylla i en ansökan försökte de förgäves att vädja till Svea Hovrätt om att få fullfölja den. Först i mars 2015, drygt två år senare, kunde de kalla sig officiellt skilda.

xr10061733.jpg

2012 gick Linus och Jessica skilda vägar.

I fyra års tid har de däremot båda utåt levt separerade och haft delad vårdnad om gemensamma barnen Linn, 9, och Colin, 5. Linus står på scenen och satsar på skådisyrket. Jessica jobbar som make up-artist och syns då och då på vimmel och kändisfester. Utåt har hon alltid ett leende på läpparna men nu avslöjar hon att hon är trött på singellivet. Livet efter skilsmässan har varit tufft:

– Jag är så trött på att höra de som säger: “hur kan du vara singel som är så fin, rolig, härlig. Jag är också trött på att vara den glada, härliga, positiva, lojala, starka personen hela tiden. Jag är inte det! Jag är också jätteliten, svag, ledsen, arg, kärlekskrank och jättetrött. Allt blir nattsvart och jag bara gråter och gråter så fort jag är själv. När jag är med barnen, på jobb eller med vänner då lyckas jag trycka undan det, skriver hon på sin blogg.

Hon har fått stort medhåll och mycket stöd av sina läsare. Förhoppningsvis hittar hon snart kärleken igen.

LÄS MER: Linus Wahlgren och Jessica firade skilsmässan med gemensam solresa

Foto: IBL

 

SENASTE NYTT!