TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Jessica Almenäs säljer miljon-lägenheten – här är bilderna

07 jan, 2018 
Vill du bo hemma hos Jessica Almenäs? Eller kanske bara kika på hur det ser ut där hemma? Hennes lägenhet finns nu ute till försäljning – här är bilderna.
Annons

Programledaren Jessica Almenäs, 42, tog nyligen sitt pick och pack och flyttade från Kungsholmen till Bromma i Stockholm tillsammans med pojkvännen Patrik Fahlgren, 32, och barnen Jack, Dylan och Sam. Nu finns deras lägenhet på Kungsholmen ute till försäljning, och på Instagram skriver Jessica om separationsångesten.

Men det är en riktigt lyxig lägenhet Kanal 5-profilen säljer. Om den ska bli din måste du punga ut hela 6 775 000 för 82 kvadratmeter i 3,5 rum.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Nu är min älskade lägenhet ut for everyone to see.. Har länkat till annonsen på Hemnet i min profil, finns också på bloggen. Visning 7-8/1. Har separationsångest!!!”

Någon som är nyfiken på att kika på hur det ser ut hemma hos Jessica och co? Eller ja, rättare sagt, hur det såg ut? Kika i bildspelet nedan!

Foto: IBL, Björn Malmberg, Husfoto

Annons