Jesper Börjessons vändning – efter beslutet om Nyhetsmorgon

Jesper Börjesson i Nyhetsmorgon på TV4
Under lördagen överraskade Jesper Börjesson tittarna rejält i Nyhetsmorgon på TV4.
Trots att han avsagt sig rollen som programledare för programmet på lördagar gjorde han comeback.
Nu ger TV4 besked om Jespers fortsatta inhopp på helger.
Annons
TV4-profilen Jesper Börjesson, 48, är ett känt ansikte för Nyhetsmorgon-tittarna. Han är uppskattad av många och har jobbat på kanalen sedan 1996 och i Nyhetsmorgon sedan 2006. 

Trots att Jesper Börjesson är en av Sveriges mest omtyckta och folkkära tv-profiler är han ganska förtegen om sitt privatliv. I podcasten Värvet med Kristoffer Triumf har Jesper berättat om sina känslor inför jobbet på TV4. Bland annat pratade han om hur det kan gå fel under direktsändningarna.

Annons

– Det är väl nåt varje vecka. Det kan ju vara sånt man inte kan styra över själv, men sen ibland kan det vara att ”fan nu glömde jag att ställa den här frågan” till exempel, sa han i podden.

I september meddelade Jesper att han efter många år skulle sluta som programledare för Nyhetsmorgon under lördagar och istället börja sända vardagar.

– Dags för nytt Nyhetsmorgon lördag. Lite speciellt för mig dock – för det blir min sista lördag på ett tag. Jag kommer synas på vardagarna i fortsättningen och det ska bli jättekul, sa Jesper Börjesson då i ett klippNyhetsmorgons Instagram.

Till klippet strömmade det in kommentarer från tittare. Många uttryckte sorgen över att de inte skulle få se honom i rutan under helgerna mer, medan vissa istället uppskattade att få se honom under vardagarna istället.

Tittarnas jubel efter Jespers överraskning

Under lördagen gjorde Jesper Börjesson en oväntad vändning och dök upp i Nyhetsmorgon lördag – trots att han tidigare avsagt sig rollen som programledare under helgen. På sin Instagram delade han med sig om överraskningen.

Annons

”Howdy! Så kul att få hänga med er en lördag i Nyhetsmorgon igen. Hoppas ni har en härlig morgon”, skrev han till en bild på sig själv från TV4-studion.

”Hoppas vi ses över en kaffe i Nyhetsmorgon lördag”, skrev han på sin Instagram story.

Annons

När Hänt kontaktar TV4 för en kommentar kring inhoppet svarar de att Jesper Börjesson ibland får jobba helger.

Till Jesper Börjessons Instagram-inlägg skriver tittarna hur glada de är över att få se honom i tv-rutan en lördag igen.

”Trevligt att få hänga med dig denna lördagmorgon”, skriver en.

Annons

”Bästa lördagsmorgonen”, skriver en annan.

”Härligt att se dig i rutan”, skriver ännu en.

FOTO: TT/Johanna Norin, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…