Jeppes nya avslöjande om diskvalificeringen från Paradise hotel

Jeppe Johansson avslöjar: det fick mig utslängd
Jesper ”Jeppe” Johansson berättar nu i Bladhs Bikt om den ångestfyllda incidenten som bidrog till att han blev tvungen att lämna Paradise hotel.
Annons

Jesper ”Jeppe” Johansson är en av de mest minnesvärda deltagarna i reality-branschen.

Efter att ha varit med i Paradise hotel tre gånger har han skapat fler rubriker än de flesta. Första gången kastade han kulan i final-ceremonin vilket ledde till att hans partner Aina blev utan en krona. Och under 2019 års säsong blev han redan efter några dagar utslängd av produktionen – efter att ha bettet sig olämpligt.

Annons

– På grund av upprepade regelbrott har Jeppe behövt lämna. Han har brutit flera säkerhetsregler och också brutit mot hur vi har bestämt att vi ska behandla varandra, framför och bakom kamerorna, berättade programledaren Rebecca Stella inför de chockade deltagarna.

Men nu berättar Jeppe själv för första gången om en av händelserna som ledde till att han blev utslängd. Det är i Blads Bikt – den första tv-intervjun som profilen genomför under säsongen – som Jeppe berättar om händelsen.

Annons

– Jag tog ett torrschampoo och tände eld på så det blev en eldshow. Sen visade det sig att det var halmtak så det var inte så smart, säger han i veckans avsnitt.

 

Förutom den händelsen ska Jeppe dessutom ha stängt av myggorna (vilket är förbjudet) och provocerat produktionen på andra sätt. Sammantaget ska alla tilltagen ha fått honom utkastad. Men den specifika händelsen med elden är det han ångrar idag.

– Det hade jag faktiskt ångest för, tänk om det hade satt fyr i någonting? Jag ville bara vara rolig där i några sekunder. Det är ett bevis på vad alkohol kan göra, säger Jeppe och fortsätter:

– När jag väl blir tillräckligt full så har jag inga gränser riktigt. Jag vill bara få folk att skratta men det kan ibland gå för långt. Jag hade inte gjort det där om jag var nykter, så det får man ångest för. Jag ångrar det.

I efterhand förstår han produktionens beslut att skicka hem honom.

Annons

– Ja, det var rätt beslut av produktionen ändå. De fick lite mindre huvudvärk, haha.

FOTO: TV3

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…