Jenny Freeds svar på gravidfrågan – efter följarnas undran

Jenny Freeds ärliga svar på gravidfrågan efter följarnas undran.
Jenny Freed och kärleken Robin Pettersson har tagit flera stora steg i relationen sedan de blev ett par.
Efter att flera Instagram-följare undrat om en bebis är på väg ger nu Jenny svar på om hon är gravid eller inte.
”Det kommer”, skriver hon.
Annons

Det är nu två år sedan Jenny Freed sökte in till TV4:s Bonde söker fru i hopp om att hitta kärleken. I programmet dejtade hon bonden Joacim Rickling, men fick lämna programmet utan någon kärlek då relationen med Joacim aldrig ledde längre än till en god vänskap.

Annons

Men inte hängde Jenny Freed läpp för det! Och kanske var det meningen att få nobben i Bonde söker fru, för utanför kamerorna fann hon sin stora kärlek Robin Pettersson, som hon numera är förlovad med. Paret bor nu i ett gemensamt hus på Alnö utanför Sundsvall och när huset är färdigrenoverat planerar paret att gifta sig på hustomten. Nyligen berättade Jenny Freed för Hänt när bröllopet kan tänkas bli av:

Annons

– Jag vill sikta på 2021 eller något. 2020 eller 2021 och ett sommarbröllop då. Hemma, så det blir ju väldigt praktiskt och bra och jättefint och personligt. Men om vi har tänkt att ha det hemma så måste renoveringen vara klar, så det är väl lite det som det hänger på, sa Jenny Freed och fortsatte:

– När det är klart, då kanske man tänker såhär att ”ja, men kör redan idag”. Vi är spontana också, så det kan ju bli så. Det är kul.

Jenny om bebisplanerna: ”Det får vänta”

Jenny Freed har tidigare uttryckt att hon längtar efter att bilda familj ihop med Robin. Men trots den stora längtan får barn vänta lite till. Det förklarade Jenny för Hänt i maj.

Annons

– Om man fick välja hade jag velat ha barn just nu, jag älskar barn. Och Robin är ju lite äldre än mig så han är ännu mer där. Men jag är ju på toppen av min karriär nu, så det får vänta lite. Men när allt lugnat sig kan vi ju börja försöka, sa hon då.

Och nu ger Jenny återigen besked om att en graviditet inte är aktuellt riktigt än. Denna gången till sina följare på Instagram, efter att ha fått frågor från dem om saken.

Det var efter att Jenny Freed lade ut en bild på Instagram story där hon skrev att hon kände cravings efter ägg och energidryck som frågorna om en möjlig graviditet rullade in. Men ännu är det alltså inga gravid-cravings det handlar om, förklarar Jenny på Instagram story.

”Älskar att så fort man använder ordet ’craving’ bombas man med ’gravid?’. Det kommer peeps, det kommer”, skriver Jenny Freed och fortsätter:

Annons

”Men jag är trots allt bara 24 än, så det får vänta innan vi försöker oss på den kulan!”.

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…