Jenny Edlund avslöjar besvikelsen över Ensam mamma söker

Jenny Edlunds besvikelse över Ensam mamma söker.
När Jenny Edlund klev in i TV3:s Ensam mamma söker blev hon besviken då ingen riktigt föll henne i smaken.
Nu berättar hon för Hänt om vad hon egentligen tyckte om killarna i programmet och vad det är hon söker efter hos en man idag.
– Det fanns ingen som var min stil, säger hon.
Annons

Jenny Edlund, 36, var en av de tre mammor sökte kärleken i Ensam mamma söker 2017. I programmet fann hon Tim Robertson, 29 och i säsongens sista avsnitt friade han till Jenny. Sommaren efter inspelningarna skulle paret gifta sig, men bröllopet blev inställt bara veckor innan det skulle äga rum – och paret gick skilda vägar.

Annons

Nu har Jenny Edlund kommit över det jobbiga uppbrottet och vill hitta kärleken igen. Hon är en av kändisarna som kommer att delta i programmet Viafree Live date, där hon ska gå på middagar som direktsänds med fyra olika personer. För Hänt berättar hon vad det är hon letar efter nu – då det gick som det gick med hennes senaste kärlek.

Annons

– Nu letar jag efter något stabilt. Något som känns rätt i magen och något som är hållbart, säger hon.

Kändes det inte rätt i magen när du var med i Ensam mamma söker?

– I Ensam mamma söker fick man ju inte alls välja killarna själv. Så i början var jag ju helt förkrossad, för jag tänkte bara att det inte fanns någon som var min stil. Jag fick ju inte välja ut någon själv, så jag tänkte ”vem har valt det här?”, säger Jenny Edlund.

Hon fortsätter:

– Men å andra sidan, det handlar ju om mycket mer än ett utseende. Sedan när man väl lär känna en person hittar man ju sidor man vill veta mer av.

Annons

Jenny berättar att hon med åren har lärt sig vad hon inte vill ha, istället för att gå efter någon slags checklista över vad hon vill ha.

– Ju äldre man blir desto mer selektiv blir man. Man vet ju vad man inte vill ha. Det handlar om en kemi, inte en lista man ska pricka av. Uppstår kemi så jobbar man ju med det som finns. Men jag tycker att det är attraktivt med långa killar och sedan lite skäggstubb. Sedan vill jag vill inte ha någon kille som inte kan ta för sig. Inte någon som jag inte kan diskutera med. Jag vill även ha intellektuell stimulans, så man inte snackar vind och väder liksom.

Jenny Edlund om tuffa uppbrottet från Tim

Jenny Edlund var inte helt övertygad om det hon kände i Ensam mamma söker‚ då det var lätt att falla för alla romantiska middagar och tillställningar som produktionen ordnade.

– I Ensam mamma söker planteras sådana här situationen, där man äter dessa romantiska middag och så och då uppstår en kärlekskänsla även om du kanske inte egentligen känner så med personen.

Annons

Kändes det inte lika bra när du och Tim kom hem från programmet menar du?

– Jo det gjorde det väl på ett sätt, men sedan kom det fram sidor hos honom som jag absolut inte kan leva med.

Tiden efter det plötsliga uppbrottet med Tim har Jenny fokuserat på sig själv och sin familj.

– Efter Ensam mamma söker så har hela den resan varit tumultartat på många olika sätt. Men det känns så himla länge sedan, för jag är så himla över det. Så jag blickar inte alls tillbaka på det. Jag känner mig starkare än någonsin nu. Idag vet jag vet vad jag vill ha och får jag inte det här i detta programmet, så är det helt okej. För jag är så trygg i mig själv.

Drömmer om fler barn

Att Jenny Edlund får vara med och välja ut vilka killar hon ska dejta i Viafree Live date gör henne betydligt lugnare.

Annons

– En stor del till att jag tackade ja till programmet denna gång var att jag kommer få välja killarna själv. Det känns liksom som att det blir en helt annan femma, säger Jenny till Hänt.

Hur ser dina framtidsplaner ut om du möter kärleken? Vill du ha fler barn?

– Ja, det är det jag drömmer om.

Jenny Edlund förklarar att det är viktigt för henne att den killen hon dejtar har samma framtidsdrömmar som henne, men hon ser helst inte att han har barn sedan innan.

– Jag tror inte jag klarar av att han själv har barn. I och med att jag träffade en kille som hade två barn innan så är jag inte så sugen att göra det igen, för då det inte fungerade med vårt förhållandet fick jag i detta fall lämna tre personer. Det tog mig längre tid att komma över hans barn än honom om jag ska vara helt ärlig.

Annons

Så har en av killarna barn blir det inget med honom helt enkelt?

–Nej, inte om han har små barn. Har han barn som är tonåringar som min son är det lättare tror jag, säger Jenny Edlund.

FOTO: TV3/Johnny Wohlin, Viafree/Tony Ottosson

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…