Isabella Löwengrips hemliga beslut för sonen Gillis

Isabella Löwengrip
I veckan fyllde Isabella Löwengrips son sex år.
I samband med Gillis födelsedag avslöjar bloggerskan att hon har tillägnat en del i sin stiftelse åt honom.
– Det ska bli något som vi gemensamt kan jobba med, skriver hon i ett inlägg.
Annons

För ett par månader sedan tvingades entreprenören Isabella Löwengrip, 29, dra i handbromsen och erkänna för sina följare att hon befinner sig i en ekonomisk kris. Bloggerskans företag har inte gått så bra som hon hade hoppats och Isabella har nu tvingats lägga sina drömmar om att bli ”världens mäktigaste kvinna” på hyllan.

Annons

Krisen har bland annat inneburit att Isabella har tvingats säga upp en hel del av sina anställda. Hon har även valt att sälja det lyxhus hon köpte för drygt ett år sedan – allt i ett försök att undvika konkurs.

Annons

– Jag har fått ändra om det liv som jag trodde skulle bli av där, jag skulle bo halvtid i USA och få leva ett lite mer anonymt liv, sa Isabella Löwengrip  i en stor intervju med Dina Pengar tidigare i november.

Isabella Löwengrips ord till barnen under krisen

I samma intervju berättade Isabella att det som har varit tuffast är just att behöva säga upp personer som inte bara varit anställda, utan även nära vänner.

– Jag har haft personal som levt med oss hemma i många, många år och varit en del av mitt liv innan jag ens fick mitt andra barn. Det har varit en personlig kris i mitt liv, sa hon till tidningen.

Annons

Isabella har ännu inte pratat med sina barn Gillis, 6, och Sally, 4, om de stora förändringarna. Hon har dock en plan på hur hon ska lägga upp det.

”Jag har inte sagt något till Gillis och Sally än, men vi pratar just nu hur vi ska säga hejdå på bästa sätt”, skrev Isabella i ett inlägg på sin blogg.

Avslöjar överraskningen till 6-årige sonen Gillis

Tidigare i veckan fyllde Isabella Löwengrips son sex år. I ett nytt inlägg på sin blogg berättar hon om känslorna inför att Gillis blir äldre.

Annons

”Det är stort att vara mamma till en sexåring. Gillis är en gammal själ och känns ofta betydligt mognare än båda oss föräldrar”, skriver hon.

Hon berättar vidare att Gillis har ett stort hjärta och att han brinner för djur. Isabella Löwengrip har av den anledningen fattat ett beslut för hans skull.

”Han vet inte om det än men i min stiftelse har jag tillägnat honom en del som heter Friends of Gillis. Det ska bli något som vi gemensamt kan jobba med när han blir äldre. Han vill gärna skydda djur och via den delen i stiftelsen kan han förhoppningsvis få verktyg att göra det”.

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT, Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…