Isabella Löwengrips första ord om relationen med Erik Selin

Efter romansspekulationerna – Isabellas Löwengrips första ord om relationen med Erik Selin: ”Värt alla gånger om”
51-åriga miljardären Erik Selin har pekats ut som Isabella Löwengrips nya kärlek.
Nu delar hon sina första ord om relationen med Erik i ett inlägg på bloggen.
”Värt alla gånger om”, förklarar hon.
Annons

Entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 28, var tidigare gift med Odd Spångberg, 31, innan de i början av maj 2017 beslutade sig för att gå skilda vägar.

Jag och Odd vill göra ett gemensamt uttalande. Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas. Vi ber om förståelse och respekt för att vi går igenom en svår period och inte vill kommentera saken utöver detta”, skrev Isabella Löwengrip i ett inlägg på sin blogg då.

Annons

Tillsammans har Isabella och Odd barnen Gillis, 5, och Sally, 4, som ex-makarna nu delar på vårdnaden om.

Redan i våras hintade Isabella om att hon träffat någon speciell, och mitten av september avslöjade Isabella Löwengrip mer om den nya kärleken.

Annons

Nu är livet påväg in i ett nytt skede och det känns bra det med. Eller det är fantastiskt. Men det är verkligen så: man måste landa själv för att det ska gå att landa med en annan person”, skrev hon kryptiskt i ett inlägg och fortsatte:

Nu är jag där och redo. Men herregud vilket tålamod han har haft med mig. Jag är fruktansvärt svår att komma in på livet med.

Dock har hon varit sparsam med att avslöja vem som fångat hennes hjärta.

Pekas ut som Isabella Löwengrips nya kärlek

Under sommaren pekades miljardären Erik Selin, 51, ut som Isabella Löwengrips nya kärlek, och kort därpå började de ses tätt ihop på olika offentliga tillställningar. I slutet av sommaren fångades de på bild, hand i hand, under en semester i Cannes på Franska rivieran. Efter det har de fortsatt synas ihop.

Annons

I ett nytt inlägg på sin blogg delar Isabella Löwengrip sina första ord om relationen med Erik.

Efter ett mötesrace flög jag till Göteborg för en lugn kväll. Jag tillbringar alla dagar jag kan hos Erik och han är ofta i Stockholm i jobb. Det blir ett pendlade men det är det värt alla gånger om”, skriver hon nu i ett nytt inlägg.

Trots att han pekats ut som hennes nya kärlek är det inget som någon av dem bekräftat. Hänt har tidigare varit i kontakt med Isabella Löwengrip som är fåordig om relationen med Erik Selin och det faktum att de fångats på bild hand i hand.

– Isabella avböjer att kommentera, hälsar Marisol Was, kommunikationsansvarig för Löwengrip Invest.

Hänt har även varit i kontakt med Erik Selin om relationen och bilderna med Isabella Löwengrip.

Annons

”Jag avstår att kommentera”, hälsar han via mejl.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…