Isabella Löwengrips känslor efter barnens ord om relationen med Odd

När Isabella Löwengrip kollade igenom gamla videoklipp med exet Odd Spångberg tillsammans med barnen blev hon nostalgisk.
Isabella Löwengrip har haft en nostalgitripp med barnen i helgen då de kollat igenom gamla videoklipp tillsammans med exmaken Odd Spångberg.
Nu berättar hon om känslorna som kom upp när hon tänkte på den brustna relationen.
”Så fina minnen”, skriver hon.
Annons

Framgångsrika entreprenören Isabella Löwengrip, 28, var gift med Odd Spångberg, 31, i fyra år innan de valde att gå skilda vägar 2017. Under sin tid tillsammans fick de två barn, sonen Gillis, 5, och dottern Sally, 4.

Idag lever Isabella ett varannan vecka-liv med barnen och under våren började Isabella Löwengrip hinta om att hon träffat kärleken på nytt. Men det var först för några dagar sedan hon bröt tystnaden om mannen hon träffat i ett blogginlägg.

Annons
Annons

”Herregud vilket tålamod han har haft med mig. Jag är fruktansvärt svår att komma in på livet med. Det är min stora försvarsmekanism. Det är som att jag jämt spelar en roll, att släppa på det har varit bland det läskigaste jag har gjort”, skriver hon.

Isabella Löwengrip har sedan i våras kopplats ihop med mångmiljardären och fastighetsstjärnan Erik Selin, 51. Han har pekats ut som hennes nya romans och de två har synts tillsammans på flera olika evenemang.

Isabella nostalgisk över brustna förhållandet

Nu verkar det som att Isabella Löwengrip har haft en minst sagt nostalgisk start på sin helg tillsammans med barnen. I ett nytt blogginlägg skriver hon om fredagkvällen som innefattade sushi till middag, läxläsning, sällskapsspel och film. Hon skriver att barnen älskar Harry Potter och att de såg den femte filmen tillsammans – något som får Isabella att minnas sin egen barndom.

Annons

”Något som alltid ger mig kortslutning i föräldrahjärnan, är när mina barn gör samma saker som jag gjorde som barn”, skriver Isabella Löwengrip på bloggen och fortsätter:

”Jag minns så väl när jag läste De vises sten för första gången, vad kan man ha varit 10? Sedan väntade man i evigheter på att alla uppföljare skulle släppas”.

Under kvällen visade entreprenören videoklipp på Youtube från när hon var gravid. Isabella Löwengrip menar att dottern Sally tyckte det var kul att få se sig själv i magen och som nyfödd. Barnen tyckte också att det var kul att se sina föräldrar i samma video.

”Sedan tyckte barnen att de var roligt att se mig och Odd på samma klipp”, skriver Isabella Löwengrip och beskriver insikten om att det känns som ett annat liv:

Annons

”Jag kunde inte låta bli att bli varm i hjärtat, så fina minnen. Det var ett annat liv minst sagt”.

FOTO: TT/Bruno Bebert, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…