Isabella Löwengrip i tårar: ”Världens värsta vecka”

Isabella Löwengrips tuffa kamp hösten 2019
Efter nästan en veckas frånvaro bryter Isabella Löwengrip tystnaden kring krisen.
På sin blogg beskriver hon att tårarna rinner okontrollerat efter förra veckans kamp.
– Det har varit så mycket tuffa beslut på löpande band, det går inte att ta dom utan att bryta ihop. Inget annat hade varit mänskligt, skriver hon.
Annons

När hösten startade hade Isabella Löwengrip, 29, målet att bli världens mäktigaste kvinna. Samtidigt stod en flytt på halvtid till New York på agendan – men för bara några veckor sedan avbröts flytten och Isabella meddelade att de tvingats dra i handbromsen rejält. Orsaken var att de var på god väg mot konkurs.

Annons

”Vi tar inga mer risker, hade skutan inte vänts och vi inte agerat hade allt mitt kapital ätits upp och till slut hade vi gått i konkurs”, skrev Isabella i början av oktober.

Annons

Förutom att stoppa USA-satsningen har Isabella Löwengrips lyxhus på Lidingö legat ute till försäljning. Samtidigt har hon tvingats sparka sin privata kock.

Isabella Löwengrips ord om tuffa veckan

Trots att det rått krishantering runt Isabella och företagen har hon hela tiden bloggat och uppdaterat sina sociala medier. Fram tills förra veckan, på måndagen gjorde hon uppdateringen:

”Tuffaste veckan i mitt liv. Det kommer att krossa mig eller göra mig starkare men just nu vet jag inte vad som kommer”, skrev hon på Instagram.

Annons

Sedan dess har det varit relativt tyst kring 29-åringen, fram tills nu. Under söndagskvällen bröt Isabella Löwengrip tystnaden kring kaoset runt henne.

”Jag har försökt att känna mig glad i helgen men jag lämnade mitt livs tuffaste vecka bakom mig så jag har pendlat minst sagt mellan sorg, förtvivlan och glädje”, skriver hon på sin blogg.

”Världens värsta vecka”

Även om hon tillbringat lediga dagar tillsammans med barnen i helgen så har känslorna varit svåra att hantera, och Isabella beskriver ärligt hur hon bröt ihop i lekparken.

Annons

”Jag behöll solglasögonen på trots att solen försvann. Det bara rann under (barnen märkte inte). De första veckorna kunde jag kontrollera tårarna men nu går det inte längre. Det har varit så mycket tuffa beslut på löpande band, det går inte att ta dom utan att bryta ihop. Inget annat hade varit mänskligt”, skriver hon och avslutar senare inlägget med:

”Trots världens värsta vecka har jag lyckats ge barnen en fin Halloween-vecka”.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Pontus Orre/TT, Anna-Karin Nilsson/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…