Isabella Englund avslöjar sanningen om tårarna i Bachelor

Bachelor Isabella Englund
När Felix Almsved klev in som ungkarl nummer två blev tjejerna chockade.
Nu visas klipp upp som tittarna inte fick se.
– Vissa blev helt tokiga och gick bananas, säger programledaren Malin Stenbäck.
Annons

Dejtingsåpan Bachelor på TV4 är i full gång. I programmet får tittarna följa Simon Hermansson, 29, i jakten på den stora kärleken. Nytt för i år är att Simon inte är ensam om att dela ut rosor i programmet – han har nämligen fått sällskap av en annan ungkarl vid namn Felix Almsved, 27.

Beskedet om att det i år skulle vara två bachelors i programmet slog ned som en bomb för samtliga. Varken tjejerna eller Simon hade någon aning om det, och det var först under inspelningarna nere i Sydafrika som produktionen avslöjade att Felix snart skulle komma att dyka upp. Simon reagerade starkt på beskedet.

Annons
Annons

– Jag skulle säga att jag kände mig sviken. För att jag gick ju med i det här av en anledning och sedan berättade de inte en väldigt stor överraskning, vilket gjorde att jag kände mig väldigt sviken av dem. Jag blev ju väldigt, väldigt chockad när jag var där nere. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka eller tänka när jag var där faktiskt. Jag kände mig förd bakom ljuset, sa Simon till Hänt i samband med avslöjandet.

Förvirringen i Bachelor efter Felix Almsveds entré

Och det var inte bara Simon Hermansson som kände besvikelse över TV4:s avslöjande om ytterligare en bachelor. I kvällens avsnitt får man se hur tjejerna för första gången får reda på nyheten om Felix, och förvirringen är stor hos många.

– Nu blev det helt plötsligt en annan situation. Ska man dejta båda två? Vem ger vem ros? Kan båda ge samma tjej en ros? Jag känner ändå något för Simon, vi är ju inte här för Felix. Det är jättesvårt, jag vet inte vad jag ska känna nu, säger Isabella ”Bella” Englund.

I efterprogrammet Tjejerna avslöjar allt berättar programledaren Malin Stenbäck, 32, att hon inte hade väntat sig den negativa reaktionen från tjejerna.

Annons

– Såklart trodde jag att det här skulle göra tjejerna urglada, men så blev det inte riktigt. Vissa blev helt tokiga och gick bananas, säger hon i programmet.

Därefter presenterar hon ett klipp där man får se smygfilmat material från inspelningarna.

– Här kommer mitt psykbryt, säger Bella och gömmer sitt ansikte i händerna.

Isabella Englund om tårarna i Bachelor

I klippet får man se hur Bella bryter ihop i tårar.

Annons

– Det känns som ett jävla skämt. Jag är här för att dejta Simon så kommer det en till kille. Ska man ge honom en chans?

– Vad ska Simon känna? Jag fattar ingenting, fortsätter hon.

Malin Stenbäcken förstår inte den starka reaktionen hos Bella och ifrågasätter varför hon inte bara blev glad när ännu en kille klev in i programmet. Bella förklarar att hon helt enkelt var så inställd på Simon.

– Det var bara att man inte var beredd, så det var just att man inte visste hur blir det, tänk om man tycker om båda två. Så att det blev liksom en liten krock, säger hon.

Bachelor sänds måndag till torsdag på TV4 Play, Sjuan och C More.

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…