TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ilskan mot Pernilla Wahlgren – nu svarar hon

08 nov, 2020 
Pernilla Wahlgren.
Efter att Pernilla Wahlgren hade en familjemiddag hemma var det flera personen som var kritiska till middagen i den rådande pandemin.
Nu ger den populära tv-profilen svar på tal.
”Vill börja med att FÖRTYDLIGA för alla ”Corona-poliser” där ute”, skriver Pernilla Wahlgren på sin blogg.
Annons
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tidernaBrand logo
Pernilla Wahlgrens ex-pojkvänner genom tiderna

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!Under de senaste veckorna har nya skärpta rekommendationer införts av Folkhälsomyndigheten på grund av den rådande coronapandemin. Man bör bland annat avstå från fysisk kontakt med andra än dem du bor med och storleken på ett sällskap som får sitta vid ett bord begränsas till åtta personer. Är ett sällskap större än åtta personer måste det delas upp på flera bord med minst en meter emellan.

Efter de nya rekommendationerna är det många som väljer att hålla sig inomhus istället och träffa vänner och bekanta i hemmet istället för ute på en restaurang eller en barn.

Tv-profilens familjemidddag får skarp kritik

Någon som gillar att umgås med sin familj är artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 52. Hon visar ofta upp på sociala medie eller i den populära programmet Wahlgrens värld när hon träffar och umgås med familj och släkt.

Annons

I ett blogginlägg skrev tv-stjärnan för att tag sedan om att hon hade haft en familjemiddag hemma hos sig för att fira hennes broder Niclas Wahlgrens son Kit som hade fyllt nio år. Men följarna verkade inte vara lika förtjusta i den mysiga middagen. Pernilla Wahlgrens fick utstå en hel del kritik från läsare som menade att hon borde agera annorlunda i en rådande pandemi.

”Detta är helt otroligt att publicera bilder på en stor familjeträff i dessa coronatider. Jag tror att det tyvärr finns fler som går emot Folkhälsomyndighetens råd ordnar och familjeträffar träffar inomhus. Men de är i så fall kloka nog att inte lägga ut bilder på träffarna. Pernilla lyssna på regeringens presskonferens i dag Kl 13.15 så du förstår all allvaret”, skriver en följare i kommentarerna.

Pernilla Wahlgrens skarpa svar

Nu väljer Pernilla Wahlgren att ge svar på tal efter kritiken i ett nytt blogginlägg.

Annons

”Vill börja med att FÖRTYDLIGA för alla ”Corona-poliser” där ute, att familjemiddagen vi hade här hemma hos mig , i förra inlägget inföll för TRE VECKOR sedan. Det vill säga INNAN de nya restriktionerna kom med strängare förhållningsregler etc”, skriver hon.

Hon förklarar också att de har träffats inom den närmsta familjen men att hon har hållit avstånd till sina föräldrar Hans och Christina.

”Min mamma har rest till Spanien tillsammans med sina vänner, då hon saknat sitt andra hem i solen och värmen. Mina föräldrar har inte mått bra av att sitta ensamma hemma isolerade på landet, utan har velat träffa sina barn och barnbarn – och då har de fått det. Men vi har varit väldigt noggranna när vi har setts, och INTE haft fysiskt kontakt” skriver hon.

Hon avslutar med att rada upp vilka rekommendationer som gäller i detta nu och anser att hon inte har gått emot någon av punkterna.

”Då kan vi släppa det, och gå vidare med nästa inlägg”, skriver hon.

FOTO: Jessica Gow/TT/LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

Annons