Idol-Matilda Ermeskog ryter ifrån efter Idol-juryns kommentar om utseendet

Exklusivt

Matilda Ermeskog sökte till Idol under audition-turnén i Umeå. Hon fick en guldbiljett men juryn tyckte att hon behövde ändra vissa saker tills nästa gång.
Nu ryter Matilda ifrån mot juryns hårda ord.

Idol 2021 är i full gång och juryn har besökt Göteborg, Stockholm, Malmö och Umeå och har delat ut en mängd guldbiljetter till alla talanger där ute.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Matilda Ermeskogs resa i Idol

Matilda Ermeskog, 21, var en av de lyckliga som fick en guldbiljett efter sin audition av Idol-juryn, då hon sjöng hitlåten Feeling Good. Juryns bedömning av Matilda var däremot inte helt fläckfri. De tyckte att hon var dryg och att det är svårt att ta sig långt i musikbranschen med den attityden.

Exklusivt
KRITIK Tittarna rasar efter beslutet om Idol-Sylvia

Matilda Ermeskog om att hon inte fick en förklaring Idol-juryn

Matilda berättade för Hänt om hur det kändes för henne att bli kallad dryg av Idol-juryn.

”Jo, jag blev lite chockad över att de kallade mig för dryg. Speciellt när de inte gav mig någon förklaring till varför de tyckte det. Verkade som om de syftade på mitt utseende och att jag ”såg” dryg ut. Men jag kan själv inte riktigt komma på varför!”

Hon berättar också att hon inte kände att hon fick en ordentlig förklaring av juryn.

”Jag har inte fått någon förklaring till varför jag åkte ut ur tävlingen. Tänkte att jag skulle få se på tv nu i efterhand men det enda de sa var att jag gjorde samma sak som förra gången. Och jag är väldigt osäker på vad de menar med det”, skriver hon och fortsätter:

”Har ingen aning om vad jag gjorde för fel eller varför de upplevde mig som ”dryg” och om det var det som gjorde att jag inte gick vidare. Jag känner att det var onödigt att säga något sådant om de inte kunde förklara exakt varför jag var dryg. Eller så kanske de vill få en reaktion av tittarna eller göra bra och spännande tv. Vet inte”.

Matilda avslutar med att säga att hon inte kommer söka till Idol igen.

”Jag kommer nog fortsätta sjunga, men kommer inte söka idol igen”.

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för sågade och hånade Idol-deltagarna

LÄS OCKSÅ: Så träffade Kishti Tomita sin 20 år yngre pojkvän Souleymane Toure

FOTO: TV4