Idol-juryns krav på TV4 – orden om framtiden

Idol-juryns framtidsbesked – så länge till jobbar de
Kvartetten i Idoljuryn har idag blivit ett sammansvetsat gäng.
Nu avslöjar de för Hänt hur länge till de kommer att fortsätta med programmet.
Annons

Under åren som Idol har sänts har juryn bytts ut ett flertal gånger. Men sedan 2017 har juryn bestått av Alexander Kronlund, Nikki Amini, Anders Bagge och Kishti Tomita – och samma kvartett är återigen bakom jurybordet under Idol 2019.

Annons

Höstens säsong blir den femtonde i Idols historia och alla jurymedlemmar verkar glada över att få vara med i år igen.

– Det är spännande. Det ska bli fantastiskt att se hur alla utvecklas. Det finns ett bredare ålderspann i år också, från 17 till 25, det är roligt, sa Kishti Tomita till Hänt när säsongen precis dragit igång.

På frågan om det var självklart för jurymedlemmarna att tacka ja till att medverka i år igen svarar de alla ja.

Annons

– Mer än vanligt självklart. Jag är varm i kläderna och jag tycker att det är kul, säger Alexander Kronlund.

– Det var självklart. När jag tackade ja för tre år sedan så bestämde vi att vi kör liksom. För mig var det självklart, säger Kishti Tomita.

Även Anders Bagge var säker på saken. Han förklarar att det till en början var lite knepigt att lära känna varandra och veta vem som hade vilken roll i juryn, men att det idag fallit på plats.

– Vi har aldrig varit så tighta som vi är nu. Det är första året som vi kanske släppt till lite mer, för när man börjar med en ny konstellation så måste man hitta varandra, respektera varandra och hitta vilken plats man har i juryn. Och i år känns det så himla rätt på alla sätt.

Så länge till fortsätter jurymedlemmarna

Både Alexander Kronlund, Anders Bagge och Kishti Tomita säger att de vill fortsätta sitta i Idol-juryn ett bra tag till.

Annons

– Vi får väl se hur länge det blir. Vi får ju även se hur länge Idol håller. Allting har ju ett slut såklart men jag hoppas att de fortsätter, säger Alexander Kronlund.

Kishti Tomita säger att hennes krav för att fortsätta är att få fortsätta jobba med de jurymedlemmarna som sitter i juryn idag.

– Jag kände att jag har en reservation och det är att de är samma gäng att jobba med. Så när jag fick höra att de var det i år så kändes det jättehärligt.

Anders Bagge menar på att han kommer fortsätta så länge han får frågan från TV4.

– Det är olika från år till år vad det bestämmer. Men får jag frågan så fortsätter jag, säger han och får medhåll från Kishti Tomita:

– Det gör jag med som de känns idag, säger hon.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…