TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Idol-Hanna om det tunga kärlekssveket: “Känns som att han dog”

27 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Hanna Ferm är en av stjärnorna i året Idol där hon vecka efter vecka levererar känslor på scenen. Nu talar hon ut om en kärlekssorg hon bär inom sig.
Annons

Hanna Ferm, 16, är med i topp 8 i Idol 2017 och har vecka efter vecka öst ut sina känslor på scenen. Det få vet om är att Hanna har mycket känslor inom sig som hon inte låter komma ut. I en intervju på TV4:s youtubekanal berättar hon om en enorm hjärtesorg hon gick igenom nyligen.

– Värsta jag varit med om är nog när ett dubbel hjärtekross, eller egentligen var det tre gånger, berättar hon i intervjun.

Några detaljer vill Hanna inte gå in på , men hon berättade att det handlar om en före detta partner och hennes bästa vän.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag fick hjärtat krossat, sen efter ett långt tag fick jag reda på en sak om min bästa kompis. Det var väldigt stort och sjukt, det blev väldigt mycket sorg. Nästan som att de två jag älskade mest i hela värden dog, säger hon i intervjun.

Det är ett ämne som är känsligt för Hanna att prata om. Men den fredagen hon sjöng “Bleeding love” i Idol var det just dessa händelser hon hade i bakhuvudet på scenen.

– Jag vill inte gå in på detaljer och hänga ut någon, men det kommer jag tänka när jag sjunger, säger hon.

 

SE OCKSÅ: Idol-produktionen hyllar Jonna & Johanna: “Så mysiga”

Idol-produktionen hyllar Jonna & Johanna: "Så mysiga"Brand logo
Idol-produktionen hyllar Jonna & Johanna: "Så mysiga"

Foto:  IBL

Annons