Idol-Christoffer Hambergs ord om nya kärleken Hanna

Idol-deltagaren Christoffer Hamberg bekräftar relationen med nya kärleken Hanna.
Under fredagens Idol tillägnade Christoffer Hamberg sin låt till en tjej som heter Hanna. För Hänt avslöjar han nu hur deras relation ser ut – och hur deras kärlekssaga startade.
– Vi träffades via skolan, säger han.
Annons

Christoffer Hamberg, 29, har minst sagt fått en revansch i TV4:s Idol. Han sökte till programmet redan 2016 och kom då till slutaudition – men där tog det stopp den gången. I år har han dock lyckats imponera på både juryn och tv-tittarna och är nu en av de sista åtta kvar i Idol 2019.

Annons

Under sin resa i Idol har Christoffer bjudit på flera hyllade framträdanden. Bland annat under slutaudition då han sjöng Anders Bagge till tårar med låten Rosa himmel. Och hyllningarna har fortsatt även under fredagsfinalerna. Efter förra veckans Idol möttes han av fina ord från samtliga jurymedlemmar och fick även tillräckligt många röster av tittarna för att hålla sig kvar i tävlingen.

Annons

Även efter fredagens livesändning lyckades Christoffer Hamberg charma både publik och jury – och än en gång fick han chansen att stanna kvar för att tävla om en plats i den stora finalen. Med Claes-Göran Hederströms Det börjar verka kärlek banne mig tolkade han temat för kvällen som var Melodifestivalen.

Efter framträdandet intervjuades idolen av programledaren Pär Lernström och precis innan Christoffer tvingades gå av scenen tog han tillfället i akt att förklara vem han tillägnade låten till.

– Det var till Hanna, bara så hon vet, sa han i programmet.

Christoffers kärleksfulla hälsning till Hanna

När Hänt pratar med Christoffer Hamberg efter programmet förklarar han att Hanna är en väldigt speciell person i hans liv.

Annons

– Vi träffades genom skolan. Hon är en jättefantastisk, konstnärlig kvinna i runt samma ålder som mig, säger Christoffer Hamberg till Hänt.

Christoffer förklarar att Hanna inte var på plats i Idol-studion under fredagskvällen och att det därför var extra viktigt för honom att skicka en hälsning till henne. Och hälsningen var en överraskning från Christoffers håll. Hanna hade ingen aning om att han skulle tillägna låten till henne.

– Jag vet att hon tittar, så jag ville säga det till henne. Jag hann inte det i intervjun innan låten, det gick ju så fort.

Han förklarar att texten i låten var dedikerad till henne – förutom en liten del detalj.

Annons

– Allt förutom ”jag kan ha fel” i låttexten tillägnar jag henne. ”Det börjar verka kärlek banne mig. Men för all del, jag kan ha fel”. Nej, det tar vi bort, säger han och fortsätter:

– Jag hoppas hon blev glad. Det kändes jättebra ikväll. Jag gick in med glädje och kärlek i hjärtat och gjorde sången så på det viset. Det gav mig nog en extra boost.

Christoffer Hamberg har tidigare pratat om sin civilstatus i en intervju med Hänt plus. Då förklarade han att kärlekslivet var ”lite komplicerat” då det var väldigt nytt. Men nu verkar saker och ting ha blivit mer stabilt för Christoffer, som nu talar öppet om sin kärlek för Hanna.

Av: Alice Göransson och Agnethe Alm

Annons

FOTO: TT/Mattias Hansson, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…