TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Idol-Bragis egna ord efter kärlekspiken från Gina i sändning

29 sep, 2018 
AvStina Dahlgren
Bragi Bengtsson svarar Gina Dirawi i Idol 2018
Mitt i direktsändning hintade Idols programledare Gina Dirawi om en eventuell romans mellan Bragi Bergsson och Kadiatou Holm Keita. Nu svarar de piken.
Annons

Så var då äntligen den första fredagsfinalen i Idol avklarad. 13 deltagare är kvar av de tusentals sökande och pressen ökar på de få som är kvar.

Leder det populära programmet gör Pär Lernström, 38, och Gina Dirawi, 27. När det var dags för den tävlande Bragi Bergsson, 25, att äntra scenen frågade Gina honom först hur veckan hade varit. Hon passade även på att hinta om att Bragi verkade ha ett extra gott öga för konkurrenten Kadiatou Holm Keita, 17.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De ska ju inte få hjälp med koreografin så då sökte sig Bragi till Kadiatou istället, sa programledaren mitt under livesändningen.

Bragi berättade att de hade hamnat nere i en källarlokal under repetitionerna.

– Vi hade en jättetrevlig kväll, hon lärde mig ett och annat, svarade Bragi till Ginas, och publikens, stora förtjusning.

Efter sändningen förklarar han för Hänt vad han egentligen menade.

– Vi tränade bara och så gav vi varandra lite tips. Så oskyldigt var det. Det lät värre förut, säger han och skrattar.

Annons

Även Kadiatou skrattar gott åt Bragis ord, som fick både tittarna och Gina att tro att något mer än bara träning hade skett mellan dem. Hon påpekar att de inte var ensamma i lokalen utan att det var flera från Idol-gänget som var där och övade.

– Så sa han att ”jag vet inte vad jag ska göra på scenen” och då sa jag ”men jag har dansat i sju år så jag kan hjälpa dig”. Det var verkligen bara det. Men det lät lite fel, ja, säger Kadiatou.

Idol sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Hör Bragi själv berätta om Ginas pik här:

FOTO: TV4

Annons