Idol-Alice Svensson ryter ifrån – skarp kritik efter detaljen i nya bilden

Alice Svensson från Idol
Efter en bild på Instagram får Idol-deltagaren Alice Svensson kritik.
Nu ryter hon ifrån.
"Ni behöver inte börja bomba mig", skriver hon.
Annons

Det har gått nästan tolv år sedan Alice Svensson, 28, slog igenom i Idol, där hon som 16-åring kom tvåa i finalen mot Kevin Borg, 33 . Efter det var hon borta från rampljuset ett långt tag, för att nio år senare göra comeback i tv-rutan igen – men den gången i det populära programmet Melodifestivalen med låten Running with lions.

Annons

– Efter Idol var det så mycket för mig att ta in och smälta. Jag behövde några år för att reflektera och för att förstå vad jag hade varit med om. Jag har fortfarande inte riktigt förstått det. Jag menar, jag var 16 år och kom tvåa. Det är galet, förklarade hon då om situationen och den långa tystnaden.

I lördags firade hon nationaldagen som många av oss andra, men efter en bild som hon la upp på Instagram möttes artisten av stark kritik.

Kritiken mot Alice 

Det var under nationaldagen i lördags som Alice la upp en bild för att uppmärksamma dagen. Tillsammans med sin hund, som ofta syns på artistens Instagram, poserar hon i ett hav av gula blommor på ett rapsfält.

Annons

”Happy Nationaldag Sverige!”, skriver hon och ser väldigt glad ut.

Men stämningen i kommentarsfältet var inte lika glatt. En av hennes följare reagerade starkt på hennes bild och tyckte den var direkt olämplig. Anledningen var att hon just stod i ett rapsfält.

”Vet du att rapsen blir förstörd när du klampar runt i den?!”, skriver han.

Slår tillbaka

Efter den tydliga kritiken till bilden slår hon nu tillbaka och förklarar för alla hur det egentligen gick till.

Annons

”Jag var självklart jätteförsiktig vid all raps, stod endast i väggrenen. Så ni behöver inte börja bomba mig med att jag förstörde en hel åker med skörd!”, skriver hon.

Bilden finns fortfarande kvar, men sen hennes förklaring har ingen mer av hennes följare kommenterat händelsen.

FOTO: Stefan Söderström/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…