Hemliga bachelorn om Simon Hermanssons ilska mot TV4:s ändring

Bachelorn Felix första ord om Simon Hermanssons ilska mot TV4:s ändring av Bachelor
Bachelorn Simon Hermansson blev upprörd när han fick veta att han skulle mötas av konkurrens då TV4 beslutat att ta in ytterligare en bachelor i programmet.
För första gången berättar nu den andra bachelorn om sin syn på TV4:s ändring – och på Simons reaktion.
Annons

Under måndagen var det premiär för en ny säsong av kärlekssåpan Bachelor på Sjuan och TV4 play – och redan innan säsongsstarten stod det klart att året säsong skulle bli något utöver det vanliga. Bara veckor innan första avsnittet sändes gick TV4 nämligen ut med att de hade tagit beslutet att ta in ytterligare en bachelor i programmet – och beskedet kom som en chock för bachelorn Simon Hermansson, 29.

Simon Hermansson hade hunnit spela in en hel vecka av säsongens Bachelor när han fick veta att han skulle mötas av konkurrens. Innan dess hade produktionen inte sagt någonting om den stora ändringen, vilket gjorde Simon besviken.

Annons

– Jag blev ju väldigt, väldigt chockad när jag var där nere. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tycka eller tänka när jag var där faktiskt. Jag kände mig förd bakom ljuset, sa Simon Hermansson till Hänt i september.

Annons

Simon Hermansson berättade vidare att han inte alls var förberedd på att det skulle bli på det viset, men när förvåningen hade lagt sig kom ilskan.

– När allt hade sjunkit in blev jag förbannad också över situationen och att jag kände väl att produktionen hade kört en lastbil rakt i ansiktet på mig typ, sa Simon Hermansson och fortsatte:

– Jag skulle säga att jag kände mig sviken. För att jag gick ju med i det här av en anledning och sedan berättade de inte en väldigt stor överraskning, vilket gjorde att jag kände mig väldigt sviken av dem.

När Hänt nådde Hans Abrahamsson, exekutiv producent för Bachelor, medgav han att produktionen var väldigt nervösa över hur Simon Hermansson skulle ta nyheten.

– Vi var alla mycket spända och nervösa för hur Simon skulle hantera den stora överraskningen med en bachelor till. Eftersom det aldrig gjorts förut någonstans i världen visste vi inte vad vi skulle förvänta oss. Skulle vi kanske behöva avbryta inspelningen av hela serien? Hela hösten på TV4 play stod på spel, sa Hans Abrahamsson till Hänt och förklarade samtidigt att han förstår varför Simon reagerade som han gjorde:

Annons

– Jag förstår Simons starka reaktion och jag är glad att han lät oss vara med och filma hela vägen.

Andra bachelorn om Simons reaktion

Än så länge är det inte känt vem den andra bachelorn är – och hans identitet får inte heller avslöjas förrän han gör entré i programmet. Än så länge vet vi endast att han heter Felix, är två meter lång och arbetar som ingenjör.

Men trots att hans Felix inte får avslöja sin identitet ställde han under måndagen upp i en intervju i TV4:s Efter fem. För att inte röja vem han är filmades endast hans ben och skor under intervjun och hans röst var förvrängd. För Efter fems reporter berättade han med egna ord om hur han upplevde Simon Hermanssons starka reaktion och ilska när han klev in i programmet.

– Jag förstår att han blev arg, men samtidigt hade tjejerna sökt till honom så han borde vara trygg i den situationen. Men han kände väl en konkurrens helt enkelt. Jag fick höra också att han blev väldigt sur när han fick beskedet och stack ifrån inspelningsplatsen, sa han i programmet.

Annons

Felix förklarade sedan vad han tycker om TV4:s oväntade twist inför den nya säsongen.

– Det är ett spännande koncept, verkligen. Jag tror att det blir bra. Jag kom ju in till 20+ tjejer som har sökt till en annan kille, så oddsen var inte direkt på min sida. Det var väldigt nervöst och spännande.

Efter fem-studion gästade Simon Hermansson som fick se intervjun. Efter inslaget kommenterade han Felix ord och avslöjade även hur relationen mellan dem är idag.

– Det har väl aldrig varit en relation på det sättet. Vi satt ju inte och umgicks, utan vi hade våra dejter på varsitt håll och jag tror att jag satt ner och åt frukost med Felix en gång, sa Simon Hermansson i Efter fem.

FOTO: TV4_Cmore, 

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…