TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Helen Torsgårdens första ord om att bli mamma för tredje gången

15 okt, 2020 
Helen Torsgården
Helen Torsgården är en av Sveriges största youtubers och lever ett lugnt liv på landet med pojkvännen Oskar och deras två döttrar.
I vår blir de fem i familjen och nu går hon ut med nyheten.
– Det här är den värsta graviditeten, säger Helen i en vlogg.
Annons
Helen Torsgården ska bli mamma igen – första orden om nya familjelyckanBrand logo
Helen Torsgården ska bli mamma igen – första orden om nya familjelyckan

Helen Torsgården, 32, är en av Sveriges största influencers och hon har slagit igenom rejält både på Youtube och Instagram. Idag har hon över 420 000 personer som prenumererar på hennes vloggar.

Det hela började med att hon i grunden är make up-artist och när hon startade Youtube-kanalen för sju år sedan handlade det i stort sett bara om smink. Men med tiden har annat hänt för youtubern och nu handlar vloggarna mest om barnen och hennes vardag som tvåbarnsmamma.

På Youtube går hon nu under namnet Familjen Torsgården och där får tittarna följa hennes vardag som mamma till döttrarna Selma och Svea, som hon har tillsammans med pojkvännen Oskar.

Men nu växer alltså familjen då hon är gravid för tredje gången. Det var planerat att skaffa ett till barn och för en tid sedan berättade hon för följarna att hon tagit ut sin spiral. Men vad hon inte visste då, var att hon faktiskt redan var gravid.

”Orkar inte ens ta hand om barnen”

Helen lovade då att uppdatera följarna så fort hon själv fick beskedet om ett plus på stickan. Hon fick reda på det i vecka tre och var redo att berätta det direkt, men annat kom i vägen.

Annons

– Redan i vecka fem var jag på väg att berätta det för er, för som jag sa; händer det så kommer jag säga det till er. Jag hade spelat in en sekvens där jag berättar det, säger hon i en ny vlogg och fortsätter:

– Men samtidigt som jag höll på med den vloggen så fick jag printscreens skickade till mig på någon konversation från en skvallerblogg. Där diskuterades det hej vilt om att jag självklart var gravid. Det var kommentarer som ”varför är hon gravid, hon orkar inte ens ta hand om de barnen hon har”.

Efter att ha läst de nedvärderande kommentarerna valde Helen därför att klippa bort den delen och berätta det vid ett senare tillfälle istället. Hon ville inte ge de här människorna ännu mer att prata om helt enkelt.

Rädslan över att bli trebarnsmamma

Trots att ett tredje barn var planerat känner Helen Torsgården ändå en viss rädsla över vad som komma skall.

– Som ni förstår så var det ju planerat eftersom jag plockade ut min spiral. Vi ville ha fler barn och det känns jättekul men också jätteläskigt. Jag är så rädd för att dela tiden ännu en gång med någon mer. Men det kommer bli super, vi vill ju ha en stor familj och då är det bara att köra på, säger Helen.

Annons

Trots att hon varit gravid två gånger tidigare är det inte alltid lätt att komma ihåg symptomen och hon upplever nu att den här graviditeten är den värsta.

– Jag har mått skitdåligt. Det här är nog den värsta graviditeten. Jag har varit så extremt jäkla trött, jag har kunnat sova två timmar på dagen och gå och total-däcka klockan åtta för att sedan vakna dagen efter och fortfarande vara trött. Jag har även haft ett konstant illamående som har legat i luften hela tiden, säger hon.

Nu är Helen i vecka 13 och har precis gjort sitt första ultraljud. Barnet är beräknat att födas 15 april 2021.

FOTO: Youtube

Annons