TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Här har du chansen att stöta på Justin Bieber i helgen

09 jun, 2016 
AvJonna Friberg Wennerberg
På lördag ska Justin Bieber spela på Summerburst i Stockholm. Detta blir hans tredje besök i vår vackra huvudstad och detta är de ställen du mest troligt kommer se honom på under helgen.
Annons

Just nu är Justin Bieber, 23, på besök i Sverige för tredje gången. Anledningen är att han ska spela på Summerburst på Gärdet i Stockholm på lördag. Under sina tidigare besök har stjärnan dykt upp på flera olika ställen och vi har självklart kartlagt vart Bieber kan komma att befinna sig under helgen.

Grand Hotel i Stockholm

Under sitt besök i Stockholm 2013 bodde Justin på Grand Hotel, något som skapade en enorm hysteri utanför byggnaden.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Vår gissning är att hotellet redan är fullbokat. 

Kommer ni ihåg killarna som gjorde ett prank mot fansen då?

Klubben Rose i Stockholm

Samtidigt som världsstjärnan bodde på Grand Hotel så festade han loss på nattklubben Rose efter sin konsert. Kanske kommer han att dyka upp där efter spelningen på Summerburst? 

Drottninggatan

Gissa om människorna på Stockholms mest besökta gata blev chockade när 23-åringen dök upp från ingenstans och började spatsera längs Drottninggatan med sina livvakter. Så ni som hänger där under helgen, håll utkik!

Annons

https://www.youtube.com/watch?v=4gNE4_eUHgk

Restaurang Nybrogatan 38

Efter att ha strosat runt på Drottninggatan skulle Justin avnjuta en härlig räksallad på Nybrogatan 38, men enligt Expressen lämnade han innan maten kommit till bordet. De övriga gästerna på restaurangen var alldeles för nyfikna på honom. Vi vet vart vi ska luncha i helgen i alla fall!

Fryshuset

Sin sista kväll under hans senaste besök i Sverige tillbringade han på en gudstjänst i Fryshuset. Det var Hillson-kyrkan som höll i en ungdomsgudstjänst som Justin närvarade vid, om man kanske skulle bli kristen?

Crossbanan i Tullinge och ute vid Arlanda

Något som också uppmärksammades under hans senaste vistelse i Sverige var hans besök på en crossbana strax utanför Stockholm. Cross är stjärnans stora hobby och han ville testa på den när han var i Sverige. Det var via Ellinor Bjurströms Instagram som nyheten spreds, en bild där hon sitter mellan Martin Garrix och Justin Bieber på ett staket. På torsdagen var han vid Tullinge crossbana och åkte, på lördagen åkte han med sällskap till Arlanda MC. Så, motocross någon? 

FOTO: Ibl, Instagram

Annons