Här festar kändiseliten på Bindefelds lyxfest – se bilderna

Här festar kändiseliten på Bindefelds lyxfest – se bilderna
Festfixaren Micael Bindefeld fyller 60 år och firar med pompa och ståt.
Under onsdagen flög han ner stora delar av den svenska kändiseliten till sitt storslagna födelsedagsfirande i Tel Aviv.
Bland gästerna syns bland annat Carola Häggkvist, Charlotte Perrelli, Camilla Läckberg och Måns Herngren.
Annons

Destinationen var till en början okänd. Men under dagen har flertalet kända profiler delat med sig av att Tel Aviv i Israel var målet på resan. Tillsammans reste de under onsdagsmorgonen till varmare breddgrader för att fira festfixaren Micael Bindefelds 60-årsdag – och arrangemanget är långt ifrån sparsmakat!

Bland gästerna som Micael bjudit in till sitt lyxiga födelsedagsfirande finns namn som Pernilla WahlgrenCharlotte PerrelliCarola Häggkvist och Magdalena Graaf. Enligt Expressen har festfixaren bjudit in hela 142 personer – och det är en blandad skara av skådespelare, artister, politiker och andra celebriteter som rest ner för att fira den stora dagen.

Annons
Annons

Sedan morgonen har flertalet stora kändisar delat med sig av bilder och videor från resan ner till Ben Gurion-flygplatsen utanför Tel Aviv. Senare har de även delat med sig av de lyxiga festligheterna, som bland annat tagit plats på en stor takterrass där gästerna fått njuta av solnedgången, utsikten över Tel Avivs skyskrapor, drinkar och god mat.

Annons

”När Micael Bindefeld fyller 60 firas det såklart med eget chartrat flygplan De Lux, med snyggaste kabinpersonalen i stan! Sofia Wistam & Måns Herngren. Älskar allt med detta!”, skriver Pernilla Wahlgren i ett Instagram-inlägg med en serie bilder.

Kändisarna bjuds på fem dagars lyx och flärd

Enligt Expressen bor de flesta gästerna på det lyxiga hotellet Jaffa, där rummen kostar minimun 5 000 kronor per natt. Till tidningen förklarar Micael Bindefeld att han betalar både resa och logi för alla gäster som kommit för att fira hans 60-årsdag.

Annons

I hela fem dagar kommer firandet att pågå, men vad som kommer att hända under dagarna är hemligt, menar Micael Bindefeld.

– Programmet är hemligt. Vi ska se mina bästa och hemliga ställen. Och också en del klassiska saker som förintelsemuseet Yad Vashem och Västra muren i Jerusalem, säger Micael Bindefeld till Expressen.

Stjärnornas privata bilder från lyxfirandet

En av de som uppdaterat mycket på sina sociala medier under resan är Pernilla Wahlgren, som på Instagram story avslöjar att hon delar rum med Lena Philipson. Lena Philipson har även hon uppdaterat sitt Instagram-konto och dyker även upp på en bild som Mark Levengood delat med sig av från hotellet. På bilden stor maken Jonas Gardell och ler på en balkong, medan Lena står på en annan och nedanför vinkar sångerskan Lisa Nilsson från sin.

Annons
Jonas Gardell, Lena Philipsson och Lisa Nilsson under Micael Bindefeldts 60-årsfirande i Tel Aviv.
Jonas Gardell och Mark Levengood kan vinka godmorgon till både Lena Philipsson och Lisa Nilsson imorgon.

Sofia Wistam och Måns Herngren hade centrala roller i det lyxiga arrangemanget då de anlände till flygplatsen iklädda flygvärdinne-uniformer. Detta uppmärksammades och uppskattades av flera av de andra gästerna, som delade bilder på festens flygvärdinnor.

På bilder från Micael Bindefelds lyxiga och storslagna firande syns även kändisar som Anja Pärson och hustrun Filippa RådinSarah Dawn FinerThomas ”Orup” ErikssonChrister Lindarw och Camilla Läckberg och maken Simon Sköld. Se kändisarnas bilder från lyxfesten här:

Annons
Sofia Wistam var klädd som flygvärdinna under Micael Bindefeldts 60-årsfirande i Tel Aviv.
Sofia Wistam var klädd som flygvärdinna under resan ner till Tel Aviv.
Okänd destination till Micael Bindefeldts födelsedagsfirande.
Destination? Okänd! Camilla Läckberg var förväntansfull inför resan, som skulle visa sig vara till Tel Aviv.
Camilla Läckberg och maken Simon Sköld på väg till Micael Bindefeldts 60-årsfirande i Tel Aviv.
Camilla Läckbergs make Simon Sköld var självfallet med på resan för att fira Micael Bindefeld på sin stora dag.
Annons
Christer Lindarw.
Christer Lindarw sprack upp i ett stort leende när After darks La dolce vita sjöngs i kabinen.
Pernilla Wahlgren
Pernilla Wahlgren delar rum med Lena Philipsson under vistelsen.
Mark Levengood och Måns Herngren.
Mark Levengood passade på att posera med Måns Herngren i uniform.
Annons
Uri Geller bjöd på trolleritricks.
Magikern Uri Geller bjöd på flera tricks – vilket uppskattades av Carola Häggkvist.
Michael Bindelfeldt 60 år.
Första kvällen av firandet ägde rum på en takterrass i Tel Aviv.

Michael Bindefelds väg in i kändisvärlden var via frisöryrket, men tog senare fart inom event-branschen. 1987 arrangerade han sitt första evenemang och sedan dess har han etablerat sig som Sveriges mest kända festfixare. Idag driver han PR- och eventbyrån Micael Bindefeld AB, som 2016 redovisades en vinst på åtta miljoner kronor. NK och Stureplansgruppen är några av bolagets kunder.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…