Artikeln innehåller reklamlänkar

Här är skönhetsprodukterna som kändisarna använder

Kändisarnas favorit-produkter skönhet

Vad använder kändisarna för att få till sin look? Vi vet! Nu kan du också ha en eyeliner som Alice Stenlöf eller en highlighter som Bianca Ingrosso.

Undrar du också vad Bianca Ingrosso använder för highlighter eller vad the queen av eyeliner Alice Stenlöf använder för, ja, eyeliner? Hur Alexandra Nilsson får till sitt glow eller vad Linn Ahlborg använder för silverschampo för att få håret i den kalla nyansen? Då kan vi inte säga annat än: vilken tur att du hittat hit.

Bianca Ingrosso highlighter

På sin Instagram Story visade Bianca Ingrosso för bara dagar sedan en del smink som hon brukar använda, och nog för att hon har hur mycket smink som helst hemma, och massor som hon där ibland tycker om, så fanns det en produkt som hon hyllade extra mycket. En highlighter från Ofra (länk till Apprl).

Och vi förstod varför när vi såg henne applicera det på kindben, näsben och ögonbryn. Wow! Ibland kan vi tycka att vissa highlighters inte ger något tydligt glow, men annat var det med den här.

Klicka här för att läsa mer om, och köpa, produkten (länk till Apprl).

 

Vem har missat Alice Stenlöfs perfekt målade eyeliner? Gud, med den har hon skaffat sig en signatur-look som får oss att tänka på henne så fort vi hör ordet eyeliner. Ja, tyvärr kan vi inte köpa Alice Stenlöfs händer att sminka oss med – men vad vi kan göra däremot är att skaffa oss samma produkt som henne.

Bland sina Instagram-kommentarer svarade hon nyligen på frågan om vilken eyeliner hon använder sig av. Svaret är Maybellines matte master waterproof (länk till Apprl).

Klicka här för att läsa mer om, och köpa, produkten (länk till Apprl).

 

Alexandra Nilsson Kissie kroppsolja

På sin blogg berättade Alexandra Nilsson vilka hennes favoritprodukter just nu är. En av dem är kroppsoljan Huile prodigieuse or från NUXE (länk till Apprl). Ha! Äntligen får vi veta hennes knep till att få det där guldiga och gyllne glowet!

Ps. vi på redaktionen har själva testat den här, och vi lovar er att den även doftar som en dröm.

Klicka här för att läsa mer om, och köpa, produkten (länk till Apprl).

 

Linn Ahlborg silverschampoo

Youtubern Linn Ahlborg vet minnsan hur man får till den där lätt silvriga tonen som vi så gärna vill att vårt blonda hår ska gå åt. Ett silverschampo håller inte alltid vad det lovar. Många gånger har vi klivit ur duschen utan ett hår i kalla silvriga toner, trots att flaskan hävdade ett tydligt resultat.

Men någons silverschampo som verkar hålla vad det lovar är Linn Ahlborgs. Och eftersom att vi råkar veta vad det är för något så ska vi så klart berätta det – Fanola no yellow shampoo (länk till Apprl).

Klicka här för att läsa mer om, och köpa, produkten (länk till Apprl).

 

LÄS OCKSÅ: Kändisarnas mest galna väskköp

LÄS OCKSÅ: Kändisarna i tårar efter händelsen på Biancas fest

FOTO: Ibl

Senaste nytt