Hannah Klostermann talar ut om otroheten: ”Krossade mitt hjärta”

Paradise Hotel-vinnaren Hannah Klosterman om otroheten som krossade hennes hjärta
Hannah ”HK” Klostermann berättar för första gången om otroheten som förändrade henne för alltid. ”Mitt hjärta krossades verkligen”, säger hon i Bladhs bikt.
Annons

Hon vann Paradise hotel 2019. Men Hannah ”HK” Klosterman har hållit sitt privatliv relativt hemligt för de hundratusentals tittare som följt den populära realitysåpan.

Nu öppnar hon upp sig för första gången om kärlekskraschen som fick henne att bli känslosamt försiktig när det kommer till relationer.

Annons

Det är när hon gästar intervjuprogrammet Bladhs Bikt som hon berättar om händelsen som förändrade henne. Bladhs Bikt sänds på Viafree varje söndag, där programledaren Johanna Bladh intervjuar en av årets profiler genom att spela ett spel. Den som inte vågar svara på de tuffa frågorna tvingas äta något äckligt från en snurrbricka.

Annons

När Hannah medverkar får hon frågan varför hon i Paradise hotel säger att hon inte gillar att kyssa killar.

– Jag hatar att prata om känslor… Det är jobbigt att släppa in folk och låta dem veta saker som är sårbara, säger Hannah i programmet innan hon förklarar vad det är som ligger bakom att hon som inte gillar att komma nära killar.

– När jag var 15 så blev jag jättekär i min första pojkvän och han var en riktig skit. Han hoppade mellan mig och hans ex vilket jag inte visste, berättar Hannah.

”Mitt hjärta krossades verkligen”

Otroheten uppdagades när den andra tjejen tog kontakt med den då 15-åriga Hannah.

Annons

– Hon ringde mig helt out of the blue och sa att hon var tillsammans med killen som jag träffade. Det kom som en chock för mig och det tar så hårt när man är ung. Mitt hjärta krossades verkligen. När han fick reda på att jag visste så valde han henne, säger Hannah.

Även om relationen bara pågått under en kort tid kraschade Hannah efter att hon fick reda på otroheten.

– Det var min första kärlek och det tog jättehårt. Så sen dess, det är därför jag är stängd mot killar över lag. Jag tycker inte om att släppa dem inpå livet. Om de kommer för nära så skjutsar jag bort dem, det är därför jag inte gillar att kyssas eller vara intim med dem.

Under intervjun berättar Hannah också om relationen med Haidar Juma efter de lämnade Mexiko, och om vem av Paradise hotel-deltagarna som senast raggade på henne.

Men hon avslöjar också att Jesper Bengtsson bröt mot reglerna under kulceremonin – något som fick Hannah att kasta kulan.

Annons

HÄR kan du se en smygtitt från Bladhs Bikt där Hannah berättar om vad som hände:

FOTO: TV3/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…