Hannah Graafs ord om kroppsförändringen efter skilsmässan

Hannah Graafs ord om kroppsförändringen efter skilsmässan
Hannah Graaf har haft en tuff period efter skilsmässan. Nu berättar hon hur kroppen har påverkats efter separationen från Peter Karyd.
Annons

Förra året berättade Hannah Graaf, 40, att hon och Peter Karyd, 43, bestämt sig för att skilja sig efter tio års äktenskap. Ex-makarna har döttrarna Vida, 7, och Liv, 10, tillsammans. Hannah Graaf har också sönerna William, 18, och Mio, 14, sedan en tidigare relation.

På sin blogg har Hannah Graaf varit öppen med att livet efter separationen inte har varit enkelt. Hon och Peter Karyd bodde tillsammans i Spanien men efter att de gick isär valde Hannah att flytta tillbaka till Sverige där hon numera bor i ett radhus med barnen.

Hannah Graaf om sorgen

Mycket har förändrats i hennes liv efter skilsmässan. Även utseendemässigt har en hel del saker hänt med Hannah Graaf.

Nu när jag fyllde 40 så märkte jag att jag åldrats. Typ över en natt kändes det som.” skriver hon på sin blogg.

Hon berättar att hon sökt hjälp hos en vän som jobbar på en skönhetsklinik. Vännen berättade för henne att man åldras i perioder och att Hannah Graaf antagligen kommit in i ett åldersskov.

”Solen, kosten, stress, sorg i hjärta och själ… jag det finnas mycket förutom åldern som påskyndar åldrandet och spänsten i huden.” skriver Hanna Graaf.

Skönhetsknepen som skyddar huden från att åldras

Redan för några år sedan kom de första synliga förändringarna.

Kollagenet i vår kropp minskar sin produktion med åren. Särskilt efter 35. Då bär det neråt. Det börjar hängas mer både här och där”, skriver hon.

Hon påpekar att hon inte har problem med att åldras men att hon ändå vill känna sig fräsch och fin så länge som hon kan. För att hindra huden från att åldras använder hon sig av klassiska knep.

Skärmmössan och SPF 50 I ansiktet skyddar mig från att huden åldras snabbare och mot solens farliga strålar så klart. Har alltid hög SPF i ansikte och på kroppen. Alltid.”

FOTO: TT/Johan Jeppsson, TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…