Hannah Graafs ord efter oväntade skräckupplevelsen: ”Rädd”

Hannah Graaf om mötet
I veckan var Hannah Graaf ute och gick i naturen när hon var med om en händelse som skrämde slag på henne.
I ett inlägg på sin blogg berättar Hannah om det oväntade mötet i skogen.
– Min största skräck, skriver hon.
Annons

Förra veckan fick TV4-tittarna se Hannah Graaf, 41, träffa Anders Öfvergård, 51, i Anders knackar på. I detta avsnitt berättade Hannah om den tuffa skilsmässa hon nyligen gått igenom.

– Skitjobbigt, vidrigt. Det är verkligen den värsta perioden i ens liv precis just nu. Barn här och barn där och skilja sig och försöka få allt att gå ihop, resor och hus och ja…, sa Hannah Graaf i Anders knackar på.

Nyheten om att Hannah skulle skilja sig från  Peter Karyd, 44, efter tio år som äkta makar kom i oktober förra året. Under sitt äktenskap fick de döttrarna Liv, 10, och Vida, 7, och Hannah har även sönerna William, 18, och Mio, 15, sedan tidigare.

Annons
Annons

Det känslosamma avsnittet av Anders knackar på slutade dock med leenden då Anders Öfvergård lyckades hjälpa Hannah med att få ordning i det nya radhuset som hon köpt.

– Det bara blev så konkret att de inte är här, sa Hannah med tårar i ögonen.

Hannah Graafs mötte en björn i Kvikkjokks skogar

I veckan har Hannah Graaf varit i Kvikkjokk, vilket är en fjällby i Jokkmokks kommun, där hon tillbringat ett par dagar i den vackra naturen.

Annons

I ett inlägg på sin blogg berättar Hannah om en utflykt hon gjorde under sitt besök. Men promenaden i det gröna slutade inte riktigt som Hannah hade tänkt sig.

”Min största skräck är att möta en björn. Bara tanken får mitt hjärta att rusa. Igår såg vi en. Den var dock räddare än mig och sprang iväg. Men vi såg en björn!!!”, skriver Hannah Graaf i inlägget.

Händelsen inträffade när gänget lämnade stigen och gick vilse i skogen.

”Jag utrustade mig med ett ”vapen” om vi skulle bli attackerade. Som sagt så var nog björnen lika rädd för oss men ändå. Man vet aldrig”, skriver Hannah och visar upp ett par bilder där hon håller i en stor gren.

Som tur var återvände inte björnen och Hannah Graaf kunde lämna skogen med hälsan i behåll.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…