Hannah Graafs kamp efter skilsmässan: ”Livet ligger i tusen bitar”

Hannah Graaf berättar om sitt nya hus I Sigtuna.
Förra året valde Hannah Graaf och Peter Karyd att skilja sig efter tio års äktenskap. De har två barn tillsammans. Efter skilsmässan har Hannah Graaf berättat öppet om känslorna efter uppbrottet. Nu berättar hon om den tuffa kampen för att få livet att gå ihop – och tackar sina följare.
Annons

Förra året berättade Hannah Graaf, 40, att hon och ex-maken Peter Karyd, 43, bestämt sig för att skilja sig. De hade då varit gifta i tio år och har döttrarna Vida, 6, och Liv, 10, tillsammans. Hannah Graaf har också sönerna William, 17, och Mio, 14, sedan en tidigare relation.

Hannah Graaf har varit öppen med hur den tuffa separationen påverkat henne. Hon och Peter Karyd har tidigare bott tillsammans i Spanien, men efter skilsmässan valde Hannah att flytta tillbaka till Sverige. Där har hon köpt en radhus där hon bor med barnen när de är hos henne.

Annons
Annons

Nu har Hannah Graaf lagt upp ett blogginlägg där hon ber sina följare om ursäkt för att det är långt mellan uppdateringarna. Anledningen är efterdyningarna efter skilsmässan.

Just nu ligger mycket bara i spillror. Måste sopa ihop livet som ligger i tusen bitar, men tyvärr inte bara för mig … måste försöka fixa ihop det igen så gott jag kan. Tung skit hela tiden”, skriver Hannah Graaf på bloggen.

Svårt att få ihop alla delar

Efter skilsmässan bor Hannah Graafs döttrar Vida och Liv kvar i Spanien. Hannah pendlar mellan Sverige och Spanien, något som tar på krafterna.

Annons

Känner mig otillräcklig trots att jag vänder ut och in på mig för att finnas för alla barnen. På alla sätt. Vara mamma, Stötta, rädda, släcka bränder, jaga, älska, finnas, sätta krav, vara vän, lyssnare, förmana, styra upp, sy ihop, laga, förlåta. Ja allt”, skriver hon och fortsätter:

Det är svårt att få allt att gå ihop med röv-skilsmässa, barn i olika länder, flacka runt som en tok mellan länder, jobb, inspelningar och hem. Måste allt komma på en och samma gång i livet.

Hannah Graaf skriver också att bloggen blir en plats där hon ska skriva av sig de svåra känslorna, något hon är glad för.

Alltid skönt att få skriva av sig och fly in här på bloggen, dela med mig, skratta, vara arg och ledsen, känna sig galen och sprida glädje. Så som Livet är”, skriver Hannah Graaf.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…