Gunilla Perssons nya kärleksbesked – efter okända romansen

Gunilla Perssons nya kärleksbesked efter oväntade romansen.
Efter en kortare romans i somras meddelade Gunilla Persson till Hänt att hon gått vidare och dejtar andra.
En månad senare ger hon nu nya besked om hur det går för henne i jakten på att hitta kärleken.
Annons

De senaste månaderna har gått i kärlekens tecken för Svenska Hollywoodfruar-profilen Gunilla Persson. I slutet av sommaren avslöjade hon att hon träffat en ny speciell person under en utekväll i Stockholm. Hon skrev då om mötet i ett inlägg på sin blogg:

Annons

”Därefter bar de iväg med nyvunna vänner (en norsk man som speciellt intresserade mig) till Noppes och Riche som vi stängde klockan 02.15)”, skrev Gunilla i inlägget.

Annons

Bara dagar senare bröt Gunilla tystnaden om romansen under en intervju med Hänt:

– Han heter Oskar. Det är det enda jag kan säga. Vi ska faktiskt gå på en kräftskiva imorgon. Då ska vi mumsa kräftor i gott sällskap, sa hon då.
Annons
Gunilla Persson förklarade vid tillfället att hon hade stora förhoppningar på relationen, trots att hon precis hade träffat honom.

– Det känns bra. Jag tror på blixtförälskelser, nästan alla gånger i mitt liv som jag har blivit tillsammans med någon long term så att säga så har det varit blixtförälskelser, sa hon.

Romansen skulle dock visa sig bli kortare än tänkt. Endast en vecka efter att Gunilla berättat för sina följare om romansen fick Oskar kalla fötter och försvann, vilket Gunilla Persson skrev om i ett nytt blogginlägg.

”Oskar är försvunnen, helt spårlöst och röken efter honom har för länge sedan skingrats. Och lika bra var väl kanske det… men vem vet kanske det har hänt honom något”.

Nya tag för Gunilla Persson

Men trots att det inte riktigt blev som Gunilla hade tänkt sig så hängde hon inte läpp. Istället tog hennes dejtande fart på nytt och för Hänt berättade hon nyligen att hon föredrar att dejta flera samtidigt, och en av de hon träffar är ingen mindre än hennes granne.

Annons

– Han bor i ett flott hus bredvid mig. Jag hittade honom när jag parkerat bilen och skulle gå ner till mitt hus. Då frågade han mig om jag sett hans soptunna. Då sa jag nej jag har inte sett den där sopptunnan, sa Gunilla Persson till Hänt i oktober.

Det började med att de båda grannarna frågade varandra om fler och fler saker, och med tiden utvecklades relationen.

– Så hade jag en stor tung planta, en blomma, den vägde ju ton så jag bad honom om bärhjälp. Då bar han den åt mig och så bjöd jag in honom och så började vi prata. Sen gick vi och festade på kvällen.

Pratar kärlek i norsk tv

I ett nytt inlägg på bloggen skriver Gunilla Persson att hon fått besök från det norska tv-programmet God kveld Norge. Till hennes hem kom fotografen Magnus Sundholm och journalisten Kjersti Flaa för att filma och intervjua henne om hennes medverkan i den norska versionen av Farmen VIP, som i Norge heter Farmen Kjendis. Därutöver pratade de även om kärlek och dejtande, berättar Gunilla, som även ger en ny uppdatering kring sitt kärleksliv i blogginlägget.

”Magnus och Kjersti och jag talade även om dating vilket är ett hett ämne för mig och jag har mycket på gång vad gäller den saken…”, skriver hon.

Gunilla Persson verkar alltså ha hållit i sitt dejtande sedan romansen med Oskar tog slut. På bloggen delar hon bilder på sig själv med röda rosor i handen, som togs i hennes sovrum under tiden intervjun handlade om dejting.

FOTO: TT/Charlotte Brunzell, TT/Eero Hannukainen

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…