Gunilla Perssons ilska efter anklagelserna mot dottern

Gunilla Persson och Erika
Gunilla Persson anklagas för att ha retuscherat bilder på sin 17-åriga dotter Erika.
Nu ryter hon ifrån rejält.
– Jag vill uttrycka min upprördhet, skriver hollywoodfrun i ett inlägg på Instagram.
Annons

Under hösten har TV3-tittarna kunnat se Gunilla Persson, 60, tillsammans med sin mamma Iris och 17-åriga dottern Erika i succéserien Svenska Hollywoodfruar.

De fans som inte kan få nog av Gunilla kan glädjas åt att hon är väldigt aktiv i sociala medier. På Instagram får följarna ta del av familjens liv i USA och bara häromdagen la hon upp ett bildspel från deras Thanksgiving-firande.

Annons
Annons

Efter att Gunilla Persson delade med sig av bilderna har hon fått motta en hel del kritik och hat. Anledningen till detta är flera av hollywoodfruns följare anser att dottern Erika ser ohälsosamt smal ut. Det har även inkommit en anklagelser om att bilderna skulle vara retuscherade.

”Det sänder inte ut bra signaler att Erica manipulerar bilderna för att få en onaturligt smal midja”, skriver en person i en kommentar till bildspelet.

Annons

”Blir så orolig bara för Erika så smal kan inte vara bra”, skriver en annan.

Annons

Gunilla Persson om bilderna på dottern Erika

Nu väljer Gunilla Persson att ryta ifrån rejält. Intill ett videoklipp på dotterns kropp skriver hon:

”Jag vill uttrycka min upprördhet över den fasansfulla respons jag fick på Erika då vi postade bilder från Thanksgiving, anklagade för att ha Photoshoppat Erikas midja. Bilderna var kanske lite missvisande och osmickrande, och hon stod på ett konstigt sätt men så här ser Erika verkligen ut”.

Annons

Erika Persson har blivit allt mer aktiv på Instagram det senaste året. Både hon och Gunilla möts ofta av kritik från personer som anser att 17-åringen delar med sig av för lättklädda bilder samt att hennes kropp ser ohälsosam ut. Gunilla har tidigare gett svar på tal och försökt få stopp på näthatet – men nu gör hon alltså ett nytt försök att intyga följarna om att Erika faktiskt ser ut som hon gör i sociala medier.

”Det finns inga video redigeringsappar som ni alla säkert vet. Erika har en kurvig kropp med en mycket smal midja liksom jag alltid hade (hennes är smalare). Det är ett genetiskt fenomen… Erika har verkligen inga ätstörningsproblem och äter som en häst”, avslutar Gunilla Persson inlägget.

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT, Stefan Mattsson/Aftonbladet/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…