Gunilla Perssons ärliga erkännande – efter oväntade pausen

Gunilla Persson om oväntade pausen
Gunilla Persson började dela med sig av sin vardag i blogg-format i slutet av augusti, något som varit mycket uppskattat av hennes följare.
Däremot har hon lyst med sin frånvaro ett tag – nu förklarar hon varför.
Annons

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson har efter sina säsonger i realityprogrammet gjort sig känd hos svenska folket. I Svenska Hollywoodfruar får tittarna följa Gunillas vardag ihop med mamma Iris och 17-åriga dottern Erika.

Annons

Men det är inte bara i den populära realityserien som vi har kunnat följa Gunilla Perssons liv. Förutom ett flitigt uppdaterande på Instagram kan hennes följare nu hänga med i hennes vardag i blogg-format. Bloggen startade hon i slutet av augusti i år, och även där har följarna fått ta del av ett flitigt uppdaterande.

Annons

Men under november månad har hon lyst en del med sin frånvaro. I ett nytt inlägg förklarar hon nu varför.

Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Jag har varit mycket upptagen med att skriva min bok och med alla husliga sysslor, med mamma som kräver sa mycket vård, med Erika och djuren”, förklarar Gunilla Persson i ett inlägg på sin blogg.

Gunilla Persson om branddramat i Los Angeles

I slutet av oktober var Gunilla Persson med om ett branddrama – något hon även det delade med sig av på både blogg och Instagram. En skogsbrand spred sig i Pacific Palisades i Los Angeles där hon och familjen är bosatt. Enligt Daily Breeze evakuerades 200 hem på grund av branden.

Annons

I en intervju med Hänt berättade Gunilla Persson om rädslan.

– Många evakueras inte alls långt från oss. Några minuters bilväg bara. Vi sitter fastklistrade vid tv:n. Jag får ständigt vara alert för signaler på telefonen. Det handlar om vilket håll vinden blåser, sa Gunilla Persson då.

Hon fortsatte:

– Det är bara att be till gud för beskydd och det är vad jag gör.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…