Gunilla Persson avslöjar beslutet om skönhetsingreppen

Gunilla Persson avslöjar beslutet om skönhetsingreppen: ”Gud bevare mig!”
Gunilla Persson berättar nu om sitt beslut om, och sin syn på, skönhetsingrepp och operationer.
”Gud bevare mig! Vara i händerna på någon som kan förstöra dig”, skriver Gunilla i ett nytt inlägg på Instagram.
Annons

Gunilla Persson, 60, blev ett känt ansikte för svenska folket efter sin första medverkan i Svenska Hollywoodfruar på TV3, Viafree och Viaplay. Tittarna kan fortfarande följa henne i realityserien som nu är inne på sin trettonde säsong.

Gunilla Persson har varit inblandad i flera konflikter med de andra Hollywoodfruarna under säsongernas gång, konflikter som ofta eskalerar under de ”fruträffar” som sker i programmet.

Annons
Annons

Men enligt Maria Montazami, 53, är det dock en mjukare Gunilla som tittarna nu kan se i den pågående säsongen.

– Gunilla har blivit så snäll och vi har skämtat med Gunilla och hon har verkligen löst upp sig och jag tror att hon är jätteglad att hon är lite mer sig själv. Lite mjukare, berättade Maria Montazami när hon gästade radioprogrammet Rix MorronZoo.

Gunilla Persson om ingreppen

I ett nytt inlägg delar Gunilla Persson en bild av sig själv från ett av de kommande avsnitten av Svenska hollywoodfruar, där hon hintar om att det blir ”kalabalik” under en träff med de andra hollywoodfruarna.

Annons

När jag gick ned i vikt kan mitt ansikte se ut som när jag var ung och modell. Det här är ett screen shot från den kommande episoden –  då blir det kalabalik för det är från fruövernattningen”, skriver Gunilla Persson i ett inlägg och passar på att berätta sin syn på skönhetsingrepp:

Har man arbetat som fotomodell har man ”hang ups” om hur man ser ut och speciellt hur man fotograferar. Men jag vägrar göra ingrepp och ta bort rynkor och ärr. För att inte tala om plastik operationer – Gud bevare mig! Vara i händerna på någon som kan förstöra dig. Hjälp!

Bland kommentarerna till inlägget är det många följare som hyllar Gunilla för hennes skönhet och för hennes ord om ingrepp.

Otroligt fint foto som vanligt. Du är naturligt snygg”, skriver en.

Annons

Rynkor och och skavanker visar att du har LEVT”, skriver en annan.

Du är så naturlig, kroppen åldras med åren, håller med dig att man ska se naturlig ut utan att man sätter in allt skit i kroppen, bättre att bära sin ålder med heder. Kram till en förståndig vän”, skriver ännu en.

Annons

För Hänt har Gunilla Persson tidigare berättat om sina bästa skönhetsknep.

– Mycket sömn, du måste få dina åtta timmars sömn och även hålla din hud ren med dyra krämer, förklarar hon och fortsätter:

– Det ska vara bra märken, det är viktigt att hålla huden ren, ha mycket sömn och rätt produkter, ögonkräm och rynkkräm. Jag tror inte på botox och jag har aldrig gjort något med mitt utseende och jag är ändå äldst av fruarna. Om man kan vara naturlig ska man vara det!

Svenska hollywoodfruar sänds på tisdagar klockan 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…