Gunilla Persson akut till sjukhus – efter händelsen med hunden

Gunilla persson på sjukhus efter händelsen med hunden
För några veckor sedan presenterade Gunilla Perssons hennes nya familjemedlem: hundvalpen Scooby. Hollywoodfrun har medgett att det inte varit det lättaste att handskas med hundvalpen och i ett nytt inlägg avslöjar hon att de varit tvungna att åka till sjukhuset efter en incident.
Annons

Gunilla Persson, 60, blev ett känt ansikte i Sverige genom sin medverkan i TV3:s realityserie Svenska Hollywoodfruar. Genom realityserien har tittarna fått följa Gunilla, hennes dotter Erika, 16, och mamman Iris, 93, i deras vardag i USA.

För ungefär en månad sedan delade Hollywoodfrun med sig av den glada nyheten att familjen fått tillökning – i form av en urgullig hundvalp. Via Instagram vädjade hon till fansen om hjälp med att komma på ett bra namn.

Annons

”Det är en liten pojke som var övergiven tillsammans med sina småsyskon. Han är nio veckor gammal men vad ska han heta? När han väl blir döpt så ska han få sin egen Instagram sida för den här lilla filuren kommer att bli mycket känd”, skrev Gunilla i Instagram-inlägget i april.

Annons

Familjens katter Tusse och Lulle har redan sitt egna Instagram-konto och i ett senare inlägg medger Gunilla att det inte varit så lätt för katterna att släppa in den nya familjemedlemmen. Men nu har hunden i alla fall ett namn: Scooby.

”Vi har ett jätteroligt men lite jobbigt liv just nu med nykomlingen. Scooby skäller som en galning på stackars katterna som inte låter honom komma för nära.”, skriver Gunilla.

”Insisterade på mitt the gunilla vis”

Sedan Scooby kom in i familjen har Gunilla publicerat en del bilder på hunden där han ser pigg ut. Men i ett nytt inlägg har Gunilla publicerat tre bilder och på den första ser Scooby inte alls särskit glad ut längre – han har varit tvungen att tas akut in till ett djursjukhus.

Gunilla Perssons hund Scooby på sjukhuset.
Annons

””Vad är FARLIGT för HUNDAR att äta?” Idag vid lunchtid fick vi rusa Scooby Boy med ilfart till djursjukhuset”, skriver Gunilla i inlägget.

Det visar sig att Scooby ätit en vindruva som råkat falla ner på gräsmattan.

”Jag visste inte att vindruvor är giftiga för hundar. Man gav honom kräkmedel och i kräkset fanns även ett russin som är ändå farligare. Vi har en ”dammsugare” till vovve och vi måste vakta honom som en bebis. Hur han fick i sig russin vet vi inte.”, fortsätter Gunilla.

På en av bilderna i inlägget syns Scooby tillsammans med en glad Gunilla och veterinär.

På tredje bilden blev vi glada (veterinären) att testerna vid första provet var bra. Denne läkare lät inte Erika och jag vara med då Scooby fick sprutor enligt deras regler. Jag insisterade på mitt the gunilla vis att vi fick vara med då Scooby kräktes. En liten bebis bör höra sina mammors röst när den blir sjuk. Det gick man med på!”, skriver Gunilla Persson.

Annons

Scooby kommer fortsätta att undersökas av familjens vanliga veterinär för att försäkras om att hans njurar inte tagit skada.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…