Gunhild Stordalens stora glädjebesked

Gunhild Stordalen
Gunhild Stordalen har några tuffa år bakom sig.
Men efter skilsmässan från Petter och en lång tids sjukdom kan hon nu äntligen komma med ett glädjebesked.
"Min läkare kunde inte tro det", skriver hon på Instagram.
Annons

Det var i slutet av förra året som det överraskande beskedet att Petter Stordalen, 56, och Gunhild Stordalen, 40, bestämt sig för att gå skilda vägar.

I ett uttalande berättade Gunhild då om det stora beslutet:

Annons

– Vi har stått sida vid sida i stora upp- och nedgångar, vilket innebär att vi alltid kommer att ha en unik relation. Men vi har båda jobbprojekt som har gjort att vi tittar mindre på varandra. Tillsammans har vi kommit fram till att vi vill ha tid att göra det vi brinner för var för sig. Vi är fortfarande bästa vänner och stöder varandra.

Gunhilds glädjande hälsobesked

2014 fick Gunhild Stordalen veta att hon drabbats av den ovanliga autoimmuna sjukdomen systemisk skleros. På grund av detta har hon flera gånger genomgått riskfyllda behandlingar utomlands.

Petter Stordalen har stått vid Gunhilds sida under kampen mot sjukdomen, men tiden har varit tuff för paret. När Gunhild Stordalen diagnostiserades med den dödliga sjukdomen sa läkarna att hon i värsta fall bara hade ett halvår kvar att leva. För att försöka råda bot på sjukdomen har hon genomgått komplicerade cellgifts- och stamcellsbehandlingar i Nederländerna.

Och nu kan Gunhild äntligen komma med ett glädjebesked. Fyra år efter hennes senaste benmärgstransplantation var hon nyligen på en kontroll hos sin läkare i Olso. På Instagram skriver Gunhild om resultatet:

Annons

“Under dagens läkarkontroll kunde min läkare knappt tro på hur bra jag mår. Jag är frisk!”, skriver Gunhild i ett inlägg.

Uppmaningen till följarna

Gunhild passar även på att skicka med en påminnelse till sina följare om att komma ihåg att vara tacksam för livet.

Annons

“När vi är sjuka så känner vi det. Men när vi är friska tenderar vi att ta det för givet (även mitt uppe i en pandemi)”, skriver Gunhild och fortsätter:

“Samtidigt som jag är så tacksam för min hälsa, vet jag att just nu finns det så många som lider. Mitt i Covid19-krisen skickar jag mina bästa önskningar om hälsa för alla.”

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…