Andrea Norrmans nya barnbeslut – 4 månader innan förlossningen

Andrea Norrmans nya barnbesked
Unga föräldrar-profilen Andrea Norrman fick dottern Belle förra året och är nu gravid med sitt andra barn. Nu berättar Andrea om sina planer på att utöka familjen ytterligare i framtiden.
Annons

Andrea Norrman, 22, slog igenom i dokusåpan Paradise hotel 2017, men här var inte sista gången vi fick se henne i tv-rutan. Numera är hon en av profilerna i programmet Unga föräldrar på TV4, tillsammans med kärleken Linus Bergman och dottern Belle, 1, som föddes på nyårsafton 2017.

Annons

”Wow. Det kunde inte ha varit bättre. Allt gick så otroligt fort. Jag är så imponerad av mig själv och jävlar vilket bra stöd från min fantastiska medmänniska Linus. Första känning vid 00, 06.36 kom hon ut med sina 3280g och 50cm. Vår älskade, efterlängtade Belle. På nyårsafton. Som en riktig stjärna”, skrev hon i ett inlägg på Instagram efter dotterns födsel.

Annons

Efter förlossningen berättade Andrea att hon drabbats av en förlossningsdepression, och uttalandet gjorde att hon fick ett stort stöd från sina följare.

”Det är helt normalt att vara överemotionell och att tycka att det är pisstufft, för det är det. Heja dig och heja oss”, skrev hon då.

Annons

Andrea Norrman och Linus Bergmans ord om fler barn

Andrea delar dagligen med sig av familjens vardag i sociala medier och på sin blogg. I februari tidigare i år avslöjade hon den glädjande nyheten – att hon och sambon Linus väntar sitt andra barn. Detta innebär att dottern Belle kommer att bli storasyster. Barnet är dessutom beräknat att födas den 8 september, vilket är Andreas egna födelsedag.

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev Andrea i ett inlägg på sin blogg.

Nu berättar Andrea Norrman hur hon och sambon Linus tänker kring att skaffa ännu fler barn i framtiden. Det var under en frågestund på hennes Instagram story som hon fick frågan om hon vill ha fler barn i framtiden, och svaret var enkelt:

Annons

– Nej, alltså vi känner oss jättenöjda med två barn. Det räcker gott och väl. Sedan kommer jag nog känna mig helt klar, och den här mannen också, säger hon och filmar Linus.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…