Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Glöm inte bort håret i hettan!

20 jul, 2018 
Bästa hårinpackningarna för slitet hår
Nog tänker vi på att ta hand om kroppen i solens hetta, men hur står det egentligen till med håret? Ni tar väl hand om det också?
Annons

Åh du ljuva sommar! Vi är nog många som njuter av sommarvärdet just nu. Har du solat mycket? Eller kanske badat i klor? Du glömmer väl inte bort att det inte bara är kroppen som behöver återfuktas och skyddas efter en (eller massor) av dagar i sol och värme?

Ge ditt hår lite kärlek. Här är våra bästa tips på vårdande hårinpackningar.

 

 

Den här räcker till cirka fyra tvättar, trots att den lilla förpackningen kan få sig att tro annat. Och med den prislappen blir den därför minst sagt prisvärd! Inpackningen reparerar ditt hår på djupet och ger det nytt liv – framför att till hår som är skadat av värme, sol och klor.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Som pricken över i:et ger den även ditt hår en magisk lyster.

Annons

 

Den här inpackningen räcker desto längre. Den vårdar och bygger upp ditt hår igen. Med hjälp av både sheasmör och bambuextrakt reparerar den ditt hår och skyddar det som skadats av sol och bad.

 

 

En stärkande och djupverkande inpackning för det som känner att den har extremt slitet och skadat hår. Den innehåller innehåller ceramider för att intensivt reparera och vårda hårstråna, därefter blir ditt hår både mjukt och glansigt.

 

FOTO: Ibl

Annons